Dijous, 25 d'Abril de 2024

Remuntada i tres punts d'or del CF Reus B Cambrils

Els d'Albert Company han superat la UE Sant Andreu (2-1) i encadenen la segona victòria consecutiva

08 de Setembre de 2018, per Redacció
  • Els jugadors del filial roig-i-negre celebren un dels gols de la nit

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha sumat aquest dissabte la segona victòria de la temporada, la segona que aconsegueixen consecutivament. El filial roig-i-negre ha realitzat una gran feina per endur-se els tres punts davant d'un dels equips cridats a lluitar per l'ascens, la UE Sant Andreu. Ho ha fet, a més, remuntant un gol advers en els primers compassos de partit. Una diana en pròpia porteria i una altra d'Ernest Forgas de penal han servit per capgirar el marcador. Els d'Albert Company han acabat amb la bona ratxa de l'equip quadribarrat a domicili, no perdien des del 10 de setembre del 2017.

El partit ha estat mogut des de l'inici. Només s'havien disputat 6 minuts quan el visitant Carlos Martínez aprofitava una pilota morta a dins de l'àrea per batre la porteria roig-i-negre i posar el 0-1 al marcador. Tot i que Kuku ha tingut al seu cap l'opció de fer el segon gol andreuenc, el filial ha sabut sobreposar-se al cap inicial i, de mica en mica, ha començat a tenir el control la pilota. Això ha permès als homes d'Albert Company acostar-se a la porteria del Sant Andreu i, finalment, ha acabat trobant el gol de l'empat. Una jugada d'estratègia en una falta lateral ha permès a Uri Ayala baixar la pilota amb el cap, deixant-la perfecta perquè un defensa visitant marqués en pròpia porteria l'1-1.

Després del gol, el Reus B Cambrils s'ha seguit trobant còmode sobre el terreny de joc, sense les presses de veure's per sota el marcador. De fet, en un parell d'ocasions han fet lluir el porter quadribarrat, que ha evitat la diana de la remuntada roig-i-negre. Amb l'1-1 i un Reus B Cambrils en línia ascendent s'ha arribat al descans.

El filial ha estat el protagonista del joc a la segona meitat. En el primer quart d'hora de la represa, els roig-i-negres han gaudit de diverses aproximacions per marcar el 2-1. Tot i no trobar-se amb el gol, els del Baix Camp s'han assegurat el control de la pilota, obligant al Sant Andreu ha arribat en comptagotes a l'àrea defensada per un segur Chechu.

Quan faltava un quart d'hora pel final, el CF Reus B Cambrils ha aconseguit culminar la remuntada. Iker Goujón ha agafat la pilota a tres quarts de camp i ha anat avançat fins que ha caigut a dins de l'àrea, provocant un clar penal que, a més, ha representat l'expulsió del visitant Juanma. Ernest Forgas ha agafat la responsabilitat i ha transformat la pena màxima, fent pujar el 2-1 a l'electrònic.

En els compassos finals, malgrat gaudir de superioritat numèrica, el filial ha hagut de defensar amb dents i ungles el resultat, realitzant un gran treball de grup per aconseguir consolidar la segona victòria de la temporada. Amb aquest resultat, els homes d'Albert Company ja sumen 7 punts i se situen provisionalment a la 7a posició del grup 5 de Tercera Divisió. Dimarts vinent a les 11.00 hores, el CF Reus B Cambrils visitarà el camp de l'Horta.