Dimarts, 16 d'Abril de 2024

Repartiment de punts entre el CF Reus B Cambrils i el Granollers

Amb l'objectiu de la permanència assolit, el filial roig-i-negre no ha passat de l'empat davant els vallesans

29 d'Abril de 2018, per Redacció
  • El davanter roig-i-negre Roger Ametllé lluita l'esfèrica amb un jugador del Granollers

CF Reus

• El juvenil A del Reus, ja és equip de divisió d'honor

CF Reus

El CF Reus B Cambrils ha sumat un punt en la seva visita a l'estadi del Granollers aquest diumenge en empatar a zero. Els d'Albert Company han dominat el primer període però no han tingut fortuna en els últims metres. Les ocasions de Marcel Messeguer i Jordi Oribe han marxat desviades per poc, i una rematada potent de Fabra ha estat resolta pel porter local.

A la represa el filial reusenc ha gaudit d'una altra bona oportunitat mitjançant Sergei, però sense encert, i a partir d'aquesta acció el duel s'ha equilibrat. El Granollers ha tingut més presència ofensiva i al minut 73 ha gaudit de l'ocasió més clara del matx amb un xut que ha topat amb el pal. Una forta tempesta sobre el Camp Municipal de Granollers ha provocat que es frenés el ritme de joc en els últims quinze minuts de partit, i els dos equips han tingut dificultats per elaborar jugades en atac. Repartiments de punts entre els vallesans i els del Baix Camp.

Amb aquest resultat, el CF Reus B Cambrils se situa a la 14a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 46 punts. El pròxim partit dels roig-i-negres serà diumenge, 6 de maig, a les 12 del migdia a casa davant l'UE Sant Andreu, el segon classificat.

Juvenil

El juvenil A del CF Reus ha aconseguit aquest diumenge l'ascens a Divisió d'honor en guanyar al CE Europa per 2-1. Serà la segona vegada en la història que l'equip juvenil roig-i-negre competeixi en la millor categoria del futbol català.