Dos gols de Xavi Jaime donen el triomf al Reus B

08 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • El filial celebra un dels dos gols fets a la Feixa Llarga

CF Reus

El CF Reus B Cambrils segueix intractable en la seva primera temporada a Tercera Divisió. Aquest migdia ha superat a l'Hospitalet per 0-2 allargant així el seu gran inici de campionat. El rival a batre no era gens fàcil, l'equip barceloní es tracta d'un equip acabat de descendir de categoria i un aspirant a fer seu el títol i pujar de nou a Segona Divisió B. Així i tot, dues dianes del migcampista Xavi Jaime han servit per sumar la cinquena victòria a la lliga.

Primer gol reusenc

No ha sigut fins a les acaballes de la primera part quan Xavi Jaime ha superat el porter local després d'una gran jugada col·lectiva. El migcampista ha aprofitat un u contra u per ajustar la pilota a la base del pal fent pujar el 0-1 a l'electrònic. Gerro d'aigua freda pels locals. Fins aquell moment portaven la iniciativa del partit, tot i això sense mostrar gaire perill sobre Sillero. Final dels primers 45 minuts amb avantatge roig-i-negre.

Represa

A la represa, "L'Hospi" ha buscat el gol de l'empat, però una bona ordenació defensiva del filial ha impedit que els locals generessin perill. El guió de la primera part s'ha repetit. Així doncs, quan l'equip d'Albesa ha tingut una nova oportunitat, no l'ha desaprofitat. Assistència d'Oribe a Xavi Jaime perquè aquest tornés a enviar la pilota al fons de la xarxa des de la frontal de l'àrea. Minut 60 de partit. Restava mitja hora pel desenllaç del partit.

El 0-2 ha deixat molt tocat als riberencs, tot i això han intentat retallar diferències, sense sort. Les coses s'han posat molt a favor del Reus quan el col·legiat ha expulsat al local Monzi quan falten pocs minuts pel final. La remuntada era gairebé una utopia, així ha estat. Victòria roig-i-negre a la Feixa Llarga. La cinquena de la temporada en nou jornades disputades. El Reus B no només ha superat a l'Hospi, sinó que l'ha desbancat de la tercera posició per situar-s'hi almenys una jornada amb 18 punts. El pròxim diumenge a les sis de la tarda el filial rebrà la visita del Castelldefels, el divuitè classificat.