Dilluns, 28 de Maig de 2018

Reus acull la primera Cursa de l'Aigua al circuit natural del Parc del Roquís

Aquesta prova popular es realitza amb motiu de la commemoració del Dia Mundial de l'Aigua

10 de Març de 2017, per Redacció
  • Circuit natural del Parc del Roquís

    Cedida

La primera  Cursa de l'Aigua arriba a Reus per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua, el diumenge, 26 de març. Es tracta d'una prova popular i no competitiva, de 4.700 metres de distància, que tindrà lloc al circuit natural del Parc del Roquís, situat al Polígon Agro-Reus, a dos quarts de 12 del matí. Les inscripcions són gratuïtes i tothom rebrà com a obsequi una samarreta tècnica.

La prova, promoguda per la societat Comaigua i el Consell Esportiu del Baix Camp (CEBC), està dirigida a tots els amants de l'esport que vulguin gaudir d'una carrera, no competitiva, en un entorn natural i en un circuit de cros que anteriorment ha acollit campionats d'Espanya i Catalunya. La distància serà única, de 4.700 metres, repartits en una volta de 500 metres i tres voltes de 1.400 metres a un circuit de terra envoltat de vegetació.

La primera Cursa de l'Aigua, en la qual també col·labora Reus Esport i Lleure (RELLSA), esdevindrà un dels actes englobats en la cerimònia de cloenda de la 35a Olimpíada Escolar de Reus. Les inscripcions gratuïtes poden realitzar-se en aquest enllaç.

COMENTARIS (0)