Dimecres, 20 de Febrer de 2019

Reus acull, aquest cap de setmana, patinatge artístic de primer nivell mundial

El campionat aplegarà uns 700 patinadors

12 de Febrer de 2019, per Redacció
  • Imatge d'arxiu del grup Xou gran del Reus Deportiu

    Reus Deportiu

El Pavelló olímpic municipal de Reus serà l'escenari, el 16 i 17 de febrer, del Campionat de Catalunya de Grups Xou i Quartets de patinatge artístic. L’esdeveniment aplegarà uns 700 esportistes repartits en 48 grups de les modalitats de Grups Grans, Grups Petits, Grups Júnior i Quartets, que competiran pels títols catalans que la temporada passada van guanyar respectivament el CPA Olot, el CP L’Aldea, el Reus Deportiu i el Foment Cardoní.

Pel que fa a la previsió esportiva, en la categoria de Grups Grans es preveu un altre duel entre el CPA Olot i el CPA Girona, vigents campió i subcampió del món. En Grups Petits es tornaran a trobar el CP L’Aldea i el PA Maçanet, bronze i plata en els dos últims Mundials. En Grups Júnior el Reus Deportiu (campió d’Europa) i el CP Bescanó poden repetir el frec a frec d’anteriors competicions, mentre en Quartets es preveu força rivalitat entre el CP Bescanó i l’AP Lliçà de Vall.

Dues jornades

Durant la jornada del dissabte es portaran a terme les competicions de Quartets (de 16.55 a 17.55 h) i Grups Grans (de 18.10 a 19.40 h), i el diumenge es disputaran les de Grups Petits (de 16.05 a 18.35 h) i Grups Júnior (de 18.50 a 20.15 h).

El Campionat de Catalunya es podrà seguir a través de les televisions locals de la Xarxa, que oferiran en directe les competicions de Grups Grans i Grups Petits i tot el campionat per streaming per la seva plataforma Xala.

Les últimes entrades a la venda encara es poden comprar a www.ticketea.com i a les taquilles del pavelló.

 

COMENTARIS (0)

Reportatges