Dimecres, 17 d'Octubre de 2018

Reus, escenari de la 'marea rosa' de la Polar Gran Fondo La Mussara

04 de Juny de 2018, per Redacció
  • Imatge de la sortida de la Polar Gran Fondo La Mussara

    Martí Milla

Aquest diumenge, 3 de juny, Reus ha estat l'escenari de la sortida i arribada de la prova ciclista Polar Gran Fondo La Mussara. La competició ha comptat amb esportistes procedents de 25 països i la presència de noms destacats com Haimar Zubeldia, Óscar Pereiro, Diego Tamayo, Chema Martínez o Claudia Galicia. Els participants podien participar en tres proves, de 184, 133 i 89 quilòmetres, respectivament.

Els ciclistes han pres la sortida a un quart de 8 del matí des de firaReus. Com a primer escull per a les tres distàncies va tenir lloc el coll de la Mussara, un tram cronometrat de 10 quilòmetres amb corbes de 180 graus. Posteriorment, la marxa ha evolucionat a través dels tres recorreguts que han travessat 20 poblacions del Baix Camp i el Priorat. A més, enguany s'ha estrenat el port 'Mama por!', de 6,5 quilòmetres i un 18% de desnivell.

Més de 800 dones

La Polar Gran Fondo La Mussara ha comptat enguany amb un rècord de participació de 800 dones. Es tracta d'una de les marxes amb més participació femenina a l'Estat espanyol.

COMENTARIS (0)