Dilluns, 24 de Setembre de 2018

S'adjudica la instal·lació dels nous vídeo marcadors del Pavelló Olímpic de Reus

Es podrien estrenar el dia de la final de la Lliga Catalana ACB, el pròxim 26 de novembre

13 d'Octubre de 2017, per Redacció
  • Imatge d'un videomarcador similar als que s'instal·laran al Pavelló Olímpic Municipal

    Cedida

L'empresa municipal Reus Esport i Lleure SA ha resolt la licitació dels nous vídeo marcadors del Pavelló Olímpic Municipal. L’oferta de l’empresa Mondo Iberica SA, especialitzada en materials i paviments esportius i amb àmplia presència internacional, ha resultat l'adjudicatària del concurs públic. 

D’acord amb l’oferta presentada, Mondo Iberica instal·larà l’equipament en un termini de 8 setmanes. Les dues pantalles que s’han adjudicat per un import total de 85.412,04 euros més IVA milloren les prestacions de la licitació. Aquestes disposaran d’un píxel pich (distancia entre píxels) de 5,9 mil·límetres, amb tecnologia LED d’alta resolució i se situaran al fons de pista, amb unes mesures totals de 5,5 per 3 metres. El sistema de motorització permetrà graduar les pantalles en alçada en funció de l’activitat a desenvolupar i comandar-se des de diferents posicions.

Dispositiu polivalent

Les actuals generacions de vídeomarcadors ofereixen una ampli ventall de possibilitats i disposen de programari esportiu homologat per la FIBA i per als principals esports. Pel que fa a la funció vídeo permet el visionat de qualsevol senyal, imatges estàtiques o dinàmiques amb una alta qualitat i un angle de visió de 180 graus.

Jordi Cervera, regidor d’Esports i president de Reus Esport i Lleure SA, ha explicat que aquesta inversió aporta una millora "tecnològica i funcional de primer ordre i ampliarà la polivalència de l’instal·lació". Aquesta inversió és un element més que es posa a disposició de l’esport de competició i per activitats com el Jocs del Mediterrani 2018.

És previst que la final de la Lliga Catalana ACB, programada pel proper 26 de novembre, pugui suposar l’estrena d’aquest nou equipament tecnològic.

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)