Segona victòria del CF Reus en la pretemporada

04 d'Agost de 2016, per Redacció
  • El CF Reus ha guanyat amb solvència al València Mestalla

CF Reus Deportiu

El CF Reus Deportiu ha imposat la lògica i ha vençut al València Mestalla per 0 gols a 3, en la seva visita a l'Estadi Antonio Puchades. D'aquesta forma, els roig-i-negres sumen la segona victòria d'aquesta pretemporada.

El primer gol del Reus ha estat matiner. Al voltant del minut 2, el portuguès Ricardo Vaz ha encetat el marcador. Tot i que els valencians han disposat d'oportunitats per igualar el partit, han estat els roig-i-negres qui han sentenciat l'encontre en la represa. El nigerià Macky, al minut 62, ha marcat el segon. Quan faltava un quart d'hora per arribar al 90, López Garai ha fet el 0 a 3.

El pròxim partit del CF Reus serà aquest dissabte, a partir d'un quart de 9 del vespre al Mini Estadi contra el FC Barcelona B.