Divendres, 29 de Març de 2024

Segueixen vius a Europa

Victòria del Reus Deportiu a la pista del Saint Omer (1-2) que manté les esperances de classificació roig-i-negres

01 de Desembre de 2018, per Josep Cartanyà / Infocamp
  • Els jugadors del Reus Deportiu celebren un dels gols de la victòria d'quest vespre a França

CERS Rink Hockey TV

El Reus Deportiu ha trencat la mala ratxa a la Lliga Europea d'hoquei patins amb la primera victòria a la fase de grups a la pista del Saint Omer (França), que manté vives les possibilitats de classificació als quarts de final. Romà Bancells ha avançat al Reus a la primera part (0-1). Els francesos han intentat igualar el partit, però els homes de Jordi Garcia han treballat per controlar el joc fins al descans.

Al segon temps, s'han produït forces anades i vingudes. Precisament quan el Reus ha estat a punt de marcar el segon gol en un parell d'acions, ha estat el Saint Omer qui ha perforat la porteria de Càndid Ballart al minut 38 (1-1). El partit era viu i els francesos no volien dir adéu a Europa. Però, al minut 47, el capità Joan Salvat ha fet pujar l'1 a 2 definitiu al marcador. Un gol molt celebrat pels jugadors roig-i-negres, que sabien que els mantenia vius a la màxima competició europea. I així s'arribava al final del partit.

Els jugadors del Reus Deportiu no han viatjat sols a França. A més d'alguns acompanyants de la família roig-i-negra, han rebut el suport a les grades de membres del Casal Català de Brussel·les.

El Reus encara depèn d'ell mateix per classificar-se

La victòria d'avui combinada amb la derrota del Wasken Lodi italià a la pista del Porto (8-3) fa que el Reus acabi la primera volta en tercera posició, amb 3 punts. De cara a la segona volta, el Reus Deportiu dependrà d'ell mateix per aconseguir la segona plaça del Grup C que el classificaria a la ronda següent. A banda del Porto, que es consolida com a líder imbatut del grup amb 9 punts, el Reus hauria de guanyar com a mínim els seus partits a casa davant del Lodi (6 punts) i del Saint Omer (0 punts) i hauria de tenir un diferencial de gols millor que el de l'equip italià. Aquest escenari el classificaria sempre i quan el Porto s'imposés tant al Reus com al Lodi.