Dimarts, 23 d'Abril de 2024

S'ha fet justícia

El Reus Deportiu ha empatat a la pista del Lleida Llista Blava i segueix invicte a l'OK Lliga (3-3)

25 de Novembre de 2018, per Redacció / Joan Gomis
  • Marc Julià celebra la seva diana davant el Lleida

El Lleida Llista Blava i el Reus Deportiu, dos equips de la zona alta de la taula de l'OK Lliga han empatat a 3 gols aquest diumenge el migdia al Pavelló Onze de Setembre de la capital del Segrià en un partit igualat. Els locals han estat superiors al primer temps (3-1), però els jugadors de Jordi Garcia han reaccionat al segon període i han aconseguit restablir l'empat.

Després d'un intercanvi de cops, el Lleida Llista Blava s'ha avançat a l'electrònic amb un gol del francès Roberto Di Benedetto al minut 5 de joc, després d'un ràpid contracop(1-0). Dos minuts més tard el capità local, Andreu Tomàs, també amb un contraatac, ha ampliat l'avantatge (2-0). A partir del segon gol, el Reus ha buscat amb intensitat la porteria rival, s'ha obert més el joc, cosa que ha provocat que s'endurís amb diverses faltes d'un equip i l'altre. En una d'aquestes el roig-i-negre Tiago Rafael ha estat amonestat amb targeta blava quan corria el minut 12 del primer temps. Els de la Terra Ferma no han desaprofitat la falta directa. L'argentí Maxi Oruste ha batut Càndid Ballart tot fent pujar el tercer gol al marcador (3-0).

Tot i el gerro d'aigua freda, els de la capital del Baix Camp no han tirat la tovallola. Una diana del capità Joan Salvat quan faltaven 2 minuts per desfilar camí a vestidors ha servit per entrar dins el partit. Els de Jordi Garcia han donat senyals de vida. Amb aquest resultat (3-1) s'ha arribat al descans. L'avantatge local podria haver estat més ampli, ja que els d'Albert Folguera han estat superiors i s'han topat amb el pal fins a tres ocasions

Reacció que val un punt

El descans ha anat molt bé pel Reus Deportiu. Els roig-i-negres han saltat a la pista amb un canvi de xip, amb la clara intenció de revertir el resultat. El davanter Àlex Rodríguez ha necessitat tan sols dos minuts per retallar distàncies amb un tir creuat des del balcó de l'àrea (3-2). El Reus ha passat a dominar, s'ha bolcat en atac i ha sabut neutralitzar bona part dels contraatacs locals. El número 75 del Lleida, l'asturià César Candanedo ha vist targeta blava i aquesta vegada qui no ha desaprofitat la directa ha estat Marc Julià (3-3).

Fins i tot el Reus hauria pogut marxar del pavelló Onze de Setembre amb els tres punts. Tots dos conjunts han disputat els últims minuts amb el risc de cometre la desena falta. Quan faltava poc més de dos segons pel desenllaç el blanc-i-blau Roberto De Benedetto ha comès infracció. Però Àlex Rodríguez, amb un llançament directe no ha pogut enviar la bola al fons de la xarxa davant Lluís Tomàs. Repartiment de punts. El resultat ha fet justícia. Si el Lleida ha dominat al llarg de la primera, el Reus ho ha fet al segon temps. Amb aquest resultat el Reus Deportiu segueix invicte a l'OK Lliga i segueix instal•lat a la quarta plaça una jornada més.