Dijous, 25 d'Abril de 2024

Solé i Perpinyà lideren la 1a edició de la Kalenji Trailseries21k 2019, celebrada a Prades

El municipi també va acollir una cursa de 12 quilòmetres, una de 5 quilòmetres i una caminada

03 d'Abril de 2019, per Redacció
  • Un dels participants de la trail

Cedida

Jordi Solé i Pat Perpinyà es van imposar en la 1a edició de la mitja marató 'Kalenji Trailseries21k 2019', una prova celebrada a Prades el passat diumenge, i que va ser organitzada per la secció de muntanya de l'Agrupació Cultural Vila-seca, amb la producció tècnica de Naturetime i la col·laboració de l'Ajuntament de Prades .

En categoria masculina, Solé va aconseguir arribar a la meta amb un temps de 1:37:42, tan sols sis segons de diferència sobre Xavi López. El podi el va completar Alberto Alcañiz (1:38:36), en la tercera posició. En la categoria femenina Pat Perpinyà va ser la única en baixar de les dues hores (1:58:51). El segon millor temps el va fer Cristina Riba (2:00:02), i Anna Isabel Garcia va quedar tercera (2:09:08).

En la cursa de la Lliga TGN Nord, de 12 quilòmetres, els triomfs van ser per a Enric Caballé (50:38) i Laura Teruzzi (58:45). Enric Gracias (51:19) i David de la Coba (51:43) van completar el podi masculí, i Marta Canela (1:01:38) i Montse Vega (1:04:04), el femení. D'altra banda, el municipi del Baix Camp també va acollir una cursa de 5 quilòmetres, la 'Start Trail' i una caminada. Entre totes les proves hi va haver uns 300 participants.

La propera cursa del circuit Kalenji Trailseries21k serà el 23 de juny, amb la disputa del Trail l'Albiol. Les inscripcions s'obriran pròximament al web de Naturtime