Tres punts d'or del Reus Deportiu davant el Liceo per encarrilar la permanència

Les roig-i-negres passen per sobre el conjunt gallec amb un 1-7 a l'electrònic

27 d'Abril de 2019, per J.G.
  • Les jugadores del Reus Deportiu celebrant un triomf

El Reus Deportiu d'hoquei patins femení ha golejat el Deportivo Liceo a domicili per 1-7. Amb aquest voluminós triomf, les roig-i-negres encarrilen la permanència a l'OK Lliga femenina i provoquen el descens de l'equip gallec, el que havia estat un rival directe gairebé tota la primera volta.

Les de Javi Sama han posat la sisena marxa des de l'inici. Han necessitat tan sols tres minuts per situar un 0-2 a favor gràcies als gols d'Alba Garrote i Regina Flix. Les reusenques no han deixat de prémer l'accelerador, i han anotat tres gols més abans del descans. Garrote ha firmat un hat-trick en vint-i cinc minuts, Iria Guillem també s'ha apuntat a la festa.

Als primers instants de la represa, el Deportivo Liceo ha retallat distàncies mitjançant un gol de penal transformat per Ivonne Copovi. Però el duel ja estava pràcticament sentenciat. Tot i això, el Reus Deportiu no ha deixat de buscar la porteria visitant. I fruit d'això, Garrote, amb una actuació estel·lar ha fet el seu pòquer, abans de l'encert de la seva companya Regina Flix. Resultat final d'1-7.

Representen tres punts d'or per l'equip roig-i-negre, ja que seguiran una jornada més fora del descens. Ara mateix ocupen l'onzena plaça amb 17 punts, tres més que l'Alcorcón, el principal rival amb el qual està competint frec a frec per evitar perdre la categoria. El conjunt madrileny rep la visita del Cuencas Mineras, el penúltim classificat diumenge. El pròxim compromís del Reus Deportiu serà dissabte vinent a un quart de 7 de la tarda en la visita del Cerdanyola CH.

La crònica radofònica amb declaracions del tècnic Javi Sama

Alba Garrote: "Estem molt unides i això ens ajudarà a aconseguir els resultats que volem"