El CF Reus empata amb el Llevant B en un partit marcat pels errors arbitrals

Els roig-i-negres igualen el marcador amb un penal a favor al minut 90

13 de Febrer de 2016, per Redacció
  • Vitor Silva ho intenta davant d'un contrari aquest dissabte

CF Reus

El fort vent que ha bufat a Bunyol (Foia de Bunyol) ha fet que l'àrbitre del partit, el balear Surera Cuenca, s'hagi plantejat suspendre el partit que aquest dissabte han disputat l'Atlètic Llevant i el CF Reus Deportiu. De fet, els jugadors s'han mostrat incòmodes en tot moment i el joc s'ha vist afectat. Amb tot, els roig-i-negres han pogut trenar una bona jugada al minut 5 del matx, quan Carbia ha aconseguit marcar tot i que en un possible fora de joc. Des d'aquell instant, l'encontre ha estat força ensopit i poc atractiu. Els valencians s'han limitat a fer-se enrere i a interrompre l'atac reusenc amb faltes. Els de González, aquest dissabte de groc, han seguit intentant-ho sense massa encert.

Els penals, la clau

De fet, en tota la primera part no hi ha hagut cap jugada interessant fins a la mitja hora de joc, quan una centrada de Benito no ha pogut ser aprofitada per Edgar, que l'ha rematada forçat i d'esperó. La defensa local, però, ha pogut treure la pilota de la línia de gol en l'últim instant. Per acabar-ho d'adobar, l'àrbitre ha assenyalat un penal inexistent de Moyano sobre Delgado, que també ha transformat en gol just al minut 45'. A la represa, el conjunt del Baix Camp ha estat més intens, especialment en els primers minuts. Carbia ha estat dels més inspirats.

La dinàmica del partit, amb tot, ha estat força similar a la segona part. Els granotes han seguit dificultant l'atac reusenc a base de faltes, amb l'avantatge al marcador, i s'han tancat al voltant del seu porter Koke. Un cop Samu ha debutat amb la samarreta del Reus al minut 72, els visitants han tornat a marcar amb una rematada de cap d'Edgar, però l'àrbitre ha assenyalat falta en atac. Poc després, una centrada de Vítor ha provocat un ensurt entre els locals, ja que un dels seus defensors per poc es fa gol en pròpia porta. Posteriorment, González ha fet sortir Colorado i Fernando a la gespa de Bunyol.

Un regal final

Als darrers instants del matx, el CF Reus ha buscat el gol amb insistència. Vítor Silva ha pogut sorprendre Koke amb un fort xut des de la mitja distància, però el porter, molt atent, ha frustrat la jugada. Colorado, recuperat ja de la lesió que l'ha allunyat dels terrenys de joc durant les últimes setmanes, tampoc ha pogut arribar a una centrada del portuguès, al minut 87. Ja al temps de descompte, l'àrbitre ha assenyalat un penal per al Reus, que Colorado ha transformat en primera instància però que s'ha fet repetir. L'andalús no ha fallat i ha aconseguit un punt per al seu equip.

Ara, el CF Reus Deportiu tindrà uns dies per preparar la visita de l'Alcoià, que a la primera volta del campionat va provocar la primera derrota roig-i-negra de la campanya (3-0). El líder de la Lliga, el Vila-real B, viatjarà aquest diumenge a les Illes Balears per enfrontar-se al Llosetí. El partit del Reus contra el conjunt alacantí es disputarà el proper diumenge, 21 de febrer, a partir de les 12 del migdia a l'Estadi.

Atlètic Llevant: Koke, Zubiri, Arlabe, Calvo, Jair, Valiente, Traver (Matías), Pepelu (Manu Viana, 51), Delgado, Alonso i Nanclares (Luca, 83').

CF Reus Deportiu: Badia, Cassamá (Samu, 72'), Benito, Almeida, Moyano, López Garai (Fernando, 78'), David Haro, Folch, Edgar Hernández, Vítor Silva i Fran Carbia (Colorado, 78').

Gols: 1-0, Delgado (penal, 44'). 1-1, Colorado (93').

Àrbitre: Suera Cuenca, del col·legi balear. Ha mostrat groga als locals Pepelu, Traver i Valiente i als visitants Vítor Silva i López Garai.