Divendres, 29 de Març de 2024

Un partit massa ‘Longo’ per al CF Reus

Els roig-i-negres, desconnectats durant gairebé tot el partit, han vist esfumades les seves possibilitats de resposta després de la segona diana de Longo que ha sentenciat el matx

10 de Desembre de 2017, per Xavi Turu
  • Migue Garcia ha repetit titularitat davant el CD Tenerife

Reusdigital.cat

El CF Reus ha sortit a la gespa de l’Heliodoro Rodríguez López amb les sensacions de voler dominar el partit i fer-se amb la possessió de l’esfèric. Les primeres impressions dels d’Aritz López Garai s’han convertit en un miratge. El Tenerife no tenia pressa per arribar a la porteria d’Edgar Badia i s’ha mostrat pacient. Una paciència que de mica en mica ha tingut una recompensa per l’equip local. Els canaris han estat els primers a generar perill.

La desconnexió es paga cara

Al minut 8, Juan Carlos avisava amb el primer xut. Després d’una errada de Tito en la sortida de la pilota, ha començat un cúmul d’ocasions per part del conjunt local. El Tenerife ha sortit més intens i competitiu i ha tingut més presència atacant a camp rival. Al minut 11, Edgar Badia ha salvat el primer gol després d’una gran intervenció, a rematada de Tayron. El Reus, mentre els locals estaven ben posicionats sobre la gespa i jugant amb criteri, continuaven sense fer-se seu el control de la pilota. Un CF Reus sense tenir possessions llargues és un equip que pateix. Al minut 12, ha arribat el primer gol del Tenerife. Una bona combinació dins l’àrea de Badia, ha acabat amb una rematada de cap de Longo al fons de la xarxa.

Poc després, una indecisió entre Olmo, Atienza i Badia, ha estat a punt de significar el 2 a 0. Els roig-i-negres estaven desconnectats i ho acabarien pagant car. Els de Pep Martí, tot i el gol que els posava per davant del marcador, continuaven amb una pressió alta que demostrava esforç i ganes d’anar a buscar el partit. Per la seva banda, el Reus necessitava alguna cosa més per poder plantar cara a un rival més encertat i posat en el matx. Els reusencs estaven lents amb les transicions i durant gairebé tota la primera meitat han arribat amb comptagotes a l’àrea de Carlos. Amb un Lekic molt sol en punta d’atac, feien falta diferents idees ofensives per poder capgirar el marcador.

Indecisions defensives i Longo que no perdona

Al segon temps, Longo ha tingut una claríssima oportunitat per tornar a marcar. Casadesús ha filtrat una passada picada entre la defensa reusenca i ha deixat pràcticament sol a Longo. Tot i això, Badia ha tornat a estar providencial i ha desviat la pilota a córner. Al minut 49, ha avisat el Reus amb un xut de Gus Ledes. Pocs minuts després hi havia senyals d’una possible reacció del Reus. Al 51, una falta a la frontal forçada per Lekic, l’ha executat Vítor però la pilota s’ha estavellat al pal llarg del porter. El portuguès ha tingut a les seves botes l’empat que hauria pogut encarrilar d’una manera diferent el transcurs del partit. L’equip de López Garai no tenia el dia a les Canàries.

Quan semblava que els reusencs havien fet un canvi en la seva mentalitat futbolística ha arribat el segon gol del Tenerife. Juan Carlos ha xutat des de la frontal, l’esfèric ha rebotat en Olmo i, Longo a boca de canó, ha quedat sol davant de Badia per posar el 2 a 0. Sense marge de reacció per part del Reus, ha arribat la sentència del Tenerife. Un contracop de llibre conduint Suso, ha deixat en safata el tercer gol a Aitor Sanz. Els roig-i-negres, que tornen de les Illes Canàries sense premi i amb una derrota contundent, han de reaccionar ben aviat i tornar a ser l’equip competitiu i solvent que es va veure en la darrera jornada davant del Barça B.

Fitxa tècnica

CD Tenerife: Carlos; Raúl Cámara, Aveldaño, Carlos Ruiz, Camille; Juan Carlos (Suso 70’), Aitor Sanz, Acosta, Tayron (Malbasic 78’); Longo y Casadesús (Vitolo 85’).

CF Reus: Edgar Badia; Campins, Olmo, Atienza, Miguel García; Tito (Yoda 46’), Gus Ledes (Juan Domínguez 64’), Vítor; Carbonell, Haro (Cámara 62’) i Lekic.

Gols: 1-0 Longo (13’) / 2-0 Longo (49’) / 3-0 Aitor Sanz (87’).

Targetes grogues: Pels locals Samuel Camille (83’) i pels  visitants Lekic (37’) i Carbonell (90’).

Àrbitre: Víctor Areces Franco, del col·legi asturià.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 18 de LaLiga123, disputat al Heliodoro Rodríguez López amb la presència de 10.814.