Dimecres, 24 d'Abril de 2024

Un Reus persistent es queda sense premi a l’Estadi

Tot i el bon partit dels roig-i-negres, els reusencs perden a casa davant del Rayo per 0 a 2 i no poden sumar el seu setè partit sense perdre

15 d'Octubre de 2017, per Xavi Turu
  • El CF Reus no ha pogut superar al Rayo Vallecano

CF Reus Deportiu

Setmana sense gairebé descans pel conjunt de López Garai. Els reusencs s’enfrontaven al Rayo Vallecano, un equip potent i preparat per pujar a Primera Divisió de manera directa. Els roig-i-negres tenien un test de nivell a l’Estadi, tres partits en una setmana i l’agenda atapeïda per intentar sumar el seu setè partit sense perdre. Un dels altres objectius d’aquest diumenge, era el de sumar tres punts i posicionar-se a la zona mitjana de la classificació.

Tot i el gol inicial del Rayo, bona reacció reusenca

Inici del matx intens. El conjunt que dirigeix López Garai ha sortit seriós en la recuperació de la pilota i concentrat en defensa. Al minut 2, Máyor ha tingut la primera oportunitat, però el seu xut no ha pogut superar la sortida d’Alberto García. La reacció de l’equip madrileny no s’ha fet esperar. Poc abans d’arribar al primer quart d’hora, Embarba, després d’una gran jugada individual, posava per davant al Rayo. El Reus, com en el darrer partit davant del Huesca, li tocava posar una marxa més i remuntar un resultat advers. Els homes de Garai no s’han deixat intimidar pel gol del Rayo Vallecano i han treballat de valent per buscar el gol de l’empat.

Al minut 16, Máyor ha tingut una claríssima oportunitat per empatar el partit. Querol ha posat una centrada mil·limètrica al cap del “21” reusenc, que no s’ha pogut materialitzar en gol, gràcies a l’estirada del porter visitant. La connexió entre els dos davanters roig-i-negres funcionava, tots dos pressionaven, s’esforçaven i buscaven l’arribada a l’àrea rival.

Sobre la gespa el Reus estava ben col·locat, hi havia la paciència habitual per treure la pilota des del darrera i només faltava l’encert en els metres finals. A la mitja hora de joc, els reusencs mereixien alguna cosa més. El Rayo Vallecano jugava un futbol directe, aprofitant la velocitat dels seus jugadors. Amb dues o tres passades es plantaven a l’àrea d’Edgar Badia. Els roig-i-negres han estat persistents i intensos, han buscat el gol per empatar el matx però amb la mala fortuna de cara a porteria. Moment d’encarar els vestidors i agafar forces per poder remuntar el partit.

Dia de picar pedra i persistir fins al final

A la represa el Reus ha sortit disposat a posar la igualada. Línies altes i canvis en l’onze inicial per intentar donar alternatives i variants tàctiques. La sort no ha estat de cara pels reusencs. Una pèrdua innocent de Lekic al mig del camp, ha servit perquè el Rayo sortís al contraatac i Aguirre, al minut 57, poses el 0 a 2 a l’Estadi. La insistència roig-i-negre no ha parat en tot el partit. Al 74, ha estat Juan Domínguez el qui ha provat un xut des de la frontal de l’àrea, però la seva rematada ha marxat per sobre del travesser.

Dia de poc encert de cara a porta amb un rival que ha necessitat molt poc per aconseguir emportar-se els tres punts de l’Estadi. Després de sis jornades sense perdre punts, el conjunt de López Garai es quedava sense sumar i se situava a mitja taula. Tot i el resultat advers, el Reus ha jugat un partit seriós, amb ocasions de perill però amb massa poc encert als metres finals.

CF Reus: Edgar Badia, Menéndez, Olmo, Atienza, Miramón, Tito, Juan Domínguez, Gus Ledes (Borja Fernández, min.65), Querol, F. Carbia (Edgar Hernández, min.45) i Máyor (Lekic, min.38).

Rayo Vallecano: Alberto, Amaya, Moreno, Aguirre (Manucho, min.63), Embarba, Baiano , Ba, Raúl de Tomás (Domínguez, min.76), Cerro (Velázquez, min.83), Santi i Beltrán.

Gols: 0-1 Embarba, min.11 / 0-2 Aguirre, min.57.

Àrbitre: Jorge Valdés Aller, del col·legi de Castella i Lleó. Ha amonestat amb targeta groga als locals Atienza –min.33-, Gus Ledes –min.49-, Olmo –min.58-,  i als visitants Aguirre –min.34-, Baiano –min.63-, Raúl de Tomás –min.70- i Cerro –min.76-.