Divendres, 29 de Març de 2024

Un Tercera Divisió fa fora el CF Reus de la Copa Catalunya

El Vilafranca supera els roig-i-negres als penals de la primera ronda de la competició

31 de Juliol de 2016, per Redacció
  • El CF Reus ha caigut a la Copa Catalunya amb el Vilafranca, de Tercera

CF Reus Deportiu

Malgrat les dues categories que els separen, el Vilafranca i el CF Reus Deportiu han protagonitzat un encontre disputat. Els locals, a la Tercera Divisió, mai han deixat de creure en les seves possibilitats i a tocar de la fi dels 90 minuts reglamentaris han estat capaços d'igualar la diana de López Garai al minut 47. Ja als penals, els del Penedès han estat més encertats i han aprofitat l'error del visitant Albístegui des dels 11 metres. Malgrat la patacada, i ja al postpartit, Natxo González ha assenyalat que s'ha endut bones sensacions del partit.

El CF Reus no ha fet, però, un mal partit. De fet, ha dut el pes del joc i cap als 20 minuts del matx ja ha avisat a través de Fran Carbia. Abans, això sí, els del Penedès han ensenyat les urpes i de fet han marcat, tot i que el col·legiat ha anul·lat el gol per fora de joc. El mateix jugador, a passada de Miramón cap a la mitja hora de joc, ha tingut a les seves botes la possibilitat d'obrir la llauna però no hi ha arribat a temps.

Ja a la represa, i a pilota aturada, el CF Reus s'ha avançat a l'electrònic amb una rematada del veterà López Garai després de la sortida d'un còrner. Amb avantatge al marcador, el tècnic basc ha decidit moure la banqueta i ha introduït diversos canvis de cop. Instants abans, i a passada de Máyor, el lateral Migue García ha tingut la sentència a les seves botes. La resposta local ha arribat a la recta final de la segona part, amb una rematada d'Oribe que ha posat en perill la porteria roig-i-negra, defensada aquest dissabte al vespre per Codina.

I així, quan tot semblava dat i beneït, Triguero ha empatat al minut 87. De fet, els locals han tingut el triomf a l'abast en temps de descompte amb una bimba que la defensa visitant ha hagut de treure sobre la línia de gol. Amb tot, el passi a la segona ronda de la Copa Catalunya s'ha hagut de decidir als penals. L'ex del Lleida Albístegui ha errat el seu xut en el tercer dels llençaments visitants, quelcom que finalment ha estat decisiu. El CF Reus té ara un parell d'amistosos per endavant, contra el València Mestalla i el Barça B.

Fitxa tècnica

Vilafranca: Ramos, Duran, Vía, Fonta, Castillo, Medina, Josu, Oribe, Guti, Díez i Triguero. Al segon temps el tècnic Ivan Moreno ha fet entrar Bernat, Guzmán, Arnau i Òscar.

CF Reus Deportiu: Codina, Benito, Atienza, Olmo, Migue García, López Garai, Folch, Jorge Díaz, Fran Carbia, Miramón i Máyor. A la segona part han jugat Chrisantus, Albístegui, Edgar Hernández, Ricardo Vaz, Marcel i Ángel.

Gols: 0-1, López Garai (47'). 1-1, Triguero (87').

Als penals, pel CF Reus han llençat Ricardo Vaz, Atienza, Albístegui (ha fallat), Chrisantus i Edgar Hernández. Per part del Vilafranca han marcat Oribe, Guzmán, Castillo, Bernat i Triguero. Global: 5-4.