Una derrota amarga deixa el CF Reus fora de la zona d'ascens

Els roig-i-negres han perdut per la mínima davant l'Alcoià

14 de Desembre de 2014, per Redacció
  • Sergi Masqué, durant el partit a El Collao

CF Reus Deportiu

El CD Alcoià n’ha tingut prou amb una diana al minut 50 per aigualir els esforços del CF Reus Deportiu, que es queda sense una victòria clau per a les primeres places. El conjunt que prepara Natxo González no ha estat capaç de crear perill a El Collao. El fluix rendiment dels reusencs fa que encadenin la segona derrota consecutiva i els deixa, després de moltes jornades, fora de les places d'ascens. El CF Reus és ara cinquè, amb 27 punts, empatat amb el Lleida i l'Alcoià.

En tota la primera meitat, cap dels dos equips havia protagonitzat cap ocasió clara de gol mentre el partit transcorria sota una pluja constant. La tempesta s’ha intensificat en la represa de la segona meitat i això ha complicat encara més la possibilitat de veure un joc trenat i combinatiu. Tot i que les arribades eren escaces, l’Alcoià ha tingut la fortuna de cara i, als cinc minuts de la segona part, Ramos ha marcat les diferències posant els locals per davant en l’electrònic.

El gol ha revifat un Reus que no tenia el dia. El xut de falta de Vitor, al minut 54, ha estat refusat per Jero a córner. Han estat uns moments vibrants en què el partit ha quedat sense mig del camp i els dos equips s’han repartit les ocasions sense arribar a materialitzar-ne cap.

Passaven els minuts i González no ho veia clar. A falta de vint minuts per acabar el matx, el tècnic roig-i-negre ha donat entrada a Muneta en el lloc de Delgado; i, a deu minuts, han entrat Sellarès i Fran per Jorge i Masqué. Els canvis no han sorgit efecte i el CF Reus veu com se li allunya el lideratge.

CD Alcoià: Jero, Devesa, Navarro, Mario Fuentes, Óscar López, César Remón, Rubio (Salvador, 83’), Julio de Dios, Ferrón, Ramos i Alfaro (Jerez, 72’).

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Olmo, Marín, Rubén, Moyano, Jaume Delgado (Muneta, 68’), Jorge (Sellarès, 80’), Folch, Edgar, Vitor i Masqué (Fran, 80’).

Gol: 1-0 (50’) Ramos.

Àrbitre: Alejandro Navarro. Ha amonestat Alfaro, Mario Fuentes, Moyano i Julio de Dios pels locals; i a Vitor, Èdgar Hernández i Olmo pel CF Reus.

Estadi: El Collao.