Dijous, 25 d'Abril de 2024

Victòria ajustada del Reus a la pista del CP Manlleu

Els roig-i-negres han guanyat per 2 gols a 3 i sumen 35 punts a la classificació

14 de Febrer de 2015, per Clàudia Bonet
  • El Reus Deportiu ha guanyat per la mínima a la pista del CP Manlleu

Clàudia Bonet

Només dos gols s'han pogut veure al llarg del primer temps. El primer l'ha fet Joan Salvat al minut 8 avançant així als reusencs. L'avantatge dels roig-i-negres ha durat fins al 17, quan Humberto Da Silva ha tornat a establir l'empat a l'electrònic. La igualtat en el marcador també s'ha vist reflectida a la pista amb el nombre de faltes comeses pels dos equips. Els reusencs n'han fet sis i els locals cinc. Amb l'1 a 1 s'ha arribat al descans d'un encontre totalment obert.

A la segona meitat, el partit s'ha resolt a la part final. Al minut 42, Xavi Costa tornava a avançar els reusencs amb l'1 a 2. Instants més tard, Marc Coy disposava d'una altra oportunitat amb un penal que ha transformat amb el tercer. Amb l'1 a 3, els dos equips han arribat a les deu faltes però ni Marc Ollé pel Reus ni Lluís Teixidó pel Manlleu han aconseguit transformar el tir directe. El segon gol dels locals ha arribat quan faltaven dos minuts pel final, aquesta vegada sí, de la mà de Lluís Teixidó.

Els jugadors d'Alejandro Domínguez s'emporten tres punts molt disputats de la pista d'un CP Manlleu que ha aconseguit plantar cara als reusencs. Amb la victòria, sumen 35 punts i se situen de manera provisional quarts a la classificació, a l'espera del que faci demà el CP Voltregà, que rep la visita del Coinasa Liceo.

CP Manlleu: Adrià Hernández, Jaume Farres, Lluís Teixidó, Aleix Prims i Marc Julià -cinc inicial-. Humberto Da Silva.

Reus Deportiu:  Roger Molina, Joan Salvat, Marc Ollé, Xavi Costa i Matías Platero -cinc inicial-.  Marc Coy.

Àrbitres: Josep Gómez i Aleix Gorina.

(Aquesta crònica rep  la col·laboració de Xavier Joanpere, pintura ecològica i convencional, telèfon 637015553).