Victòria còmoda del Reus amb l’Arenys de Munt

Els reusencs s’han imposat per 5 gols a 1 al Palau d’Esports

08 de Novembre de 2017, per Clàudia Bonet
  • Els jugadors del Reus celebren un dels gols del partit

Joan Gomis

El Reus Deportiu ha guanyat per 5 gols a 1 a l’Arenys de Munt en el partit corresponent a la sisena jornada de l’OK Lliga. Una jornada que s’ha jugat entre setmana pels compromisos europeus. Els roig-i-negres  van veure anul·lat el seu encontre de la lliga europea del passat cap de setmana per la cancel·lació del vol amb el qual viatjava el Viareggio, i que encara resta pendent de posposar la data. Amb la victòria a l’OK Lliga, els de Jordi Garcia sumen quatre victòries i se situen quarts a la classificació amb 12 punts.

Dues dianes de Raül Marín en dos minuts han avançat el Reus al marcador, però Jordi Pérez ha escurçat les distàncies abans del descans amb el 2 a 1.  En la represa, els roig-i-negres han seguit encertats de cara porteria i Albert Casanovas, especialista de la pena màxima, ha transformat un penal amb el tercer.

El davanter reusenc, Raül Marín, ha tornat a aparèixer per fer el quart de l’equip i el seu tercer gol del partit, al minut 40. Instants més tard, Andrea Bolcato ha vist una blava i el conjunt de Marc Comalat s’han quedat els dos minuts amb un home menys. Joan Salvat ha fet el cinquè i definitiu al 42.  Els d’Arenys han comès la desena falta, però Torra no ha aconseguit anotar la directa i sense cap més canvi en l’electrònic s’ha arribat al final. El pròxim partit a l’OK Lliga dels de Jordi Garcia serà dissabte, a dos quarts de nou del vespre, a la pista del CH Caldes.

Reus Deportiu:   Càndid Ballart, Joan Salvat, Albert Casanovas, Marc Torra i Raül Marín -cinc inicial- Romà Bancells.

CE Arenys de Munt: Alain Rivero, Gerard Cusachs, Andrea Bolcato, Jordi Pérez i Marc Roca - cinc inicial.

Àrbitres: Óscar Valverde i Miquel Lapedriza.