Dijous, 25 d'Abril de 2024

Victòria competida del Reus Deportiu a Alcobendas

El Reus Deportiu Miró s'imposa als madrilenys per 4 a 5 i recupera provisionalment la tercera plaça de l'OK Lliga

05 de Maig de 2019, per Infocamp.cat
  • Els jugadors del Reus Deportiu celebrant un gol al Palau

Reus Deportiu

Partit molt disputat el que ha enfrontat aquesta tarda Alcobendas i Reus Deportiu Miró a la pista dels madrilenys. De fet, no s'ha decidit fins als minuts finals, quan Àlex Rodríguez ha anotat el 4-5 definitiu que permet als de Jordi Garcia recuperar la tercera plaça, tot esperant el que faci al Noia aquest diumenge a Calafell.

L'Alcobendas ha obert la llauna amb el primer gol al minut 11 (1-0). Però l'alegria dels locals ha durat ben poc ja que el Reus ha igualat el marcador al minut 12 (1-1). En l'acció següent, l'àrbitre assenyala penal a favor dels roig-i-negres, que ha transformat César Carballeira (1-2), que ha dona la volta al resultat.

Però els locals han reaccionat i, al minut 14, tornaven a empatar (2-2) i, més tard, al 17', Francisco Fernández aconseguia tornar a girar la truita a favor dels madrilenys (3-2). Amb l'avantatge local s'arribava al descans.

La segona part ha estat igual de competida que la primera. Al minut 31, el jugador de l'Alcobendas Pelayo Aspa és amonestat amb la targeta blava. Marc Julià, l'encarregat de llançar la falta directa, no ha pogut aprofitar l'ocasió i el marcador no s'ha mogut. Però, dos minuts després, el mateix Julià ha reparat l'error fent pujar el gol de l'empat reusenc (3-3).

Al minut 38, Joan Salvat ha tornat a avançar al quadre visitant (3-4) i Alejandro Roca tornava a empatar pels locals al minut 47 (4-4). Finalment, en la jugada següent, Àlex Rodríguez ha aconseguit pocs segons després el gol de la victòria definitiva (4-5).

Gràcies a aquesta victòria, el Reus Deportiu Miró se situa provisionalment a la tercera posició, amb 57 punts, tot esperant saber el que faci el Noia (55 p) demà a Calafell. El Reus també ha retallat distàncies respecte el segon, el Liceo (60 p), que avui ha empatat a Riazor davant del Lleida.