El CF Reus ha guanyat per 1 gol a 0 a l'Espanyol B

24 de Gener de 2015, per Text:Josep Gallofré/ Fotos: Fabián Azul

•

•

•

•

El vent ha estat un element que ha condicionat des del primer minut la pràctica del futbol. En la primera part, el C F Reus l’ha tingut a favor, i coneixedor d’això, el conjunt local ha buscat ràpidament jugar a l’àrea de l’Espanyol B, equip que ha sabut defensar-se. La primera aproximació amb un cert perill del CF Reus ha arribat al minut 17 mitjançant un refús d’un defensa ‘perico’.

Mentre, sobre la gespa, els dos equips han desplegat un futbol ràpid però imprecís, i amb un domini compartit. Al minut 26, s’ha produït el primer xut a porteria de l’equip roig-i-negre, a càrrec de Fran Carbia, que ha estat aturat per Andrés Prieto.

A partir del minut 33, l’Espanyol B s’ha quedat amb deu jugadors sobre el terreny de joc per doble amonestació a Llonch. Això ha motivat que el CF Reus hagi creat més pressió sobre la porteria d’un Espanyol B, que ha preferit invertir en defensa i mirar de crear algun contraatac. El porter Badia no ha tingut gens de feina en la primera part.

En la represa s'ha vist més ganes del CF Reus, conscient que l'empat no era un bon resultat. Marc Sellarès ho ha intentat només començar amb un xut que ha sortit fora. Natxo González ha donat entrada Edgar Hernández per Ramon Folch per intentar tenir més joc ofensiu i el davanter ha disposat d'una clara oportunitat en els primers minuts sobre la gespa, però el porter visitant Andrés Prieto ha evitat el gol.

El gol ha arribat al minut 73, quan Fran Carbia ha controlat l'esfèrica a la frontal de l'àrea i ha fet un xut col·locat que ha significat l'1 a 0. El conjunt roig-i-negre ha tingut més oportunitats per ampliar el marcador, i esvair dubtes. La més clara, una rematada d'Edgar que la defensa blanc-i-blava ha tret sobre la línia de gol. L'Espanyol B ha respost amb una esplèndida rematada al pal de Mamadou.

Al final, victòria del CF Reus Deportiu després de set jornades. Els roig-i-negres no guanyaven des del passat 23 de novembre a l'Atlètic Balears. Aquest resultat, ha de servir perquè els reusencs tornin a mirar cap amunt. Encara sense conèixer la resta de resultats, el Reus es troba a tres punts de la promoció d'ascens.

CF Reus Deportiu: Edgar Badia, Olmo, Rubén Semedo, Ismael Moyano, Ñoño, Jaume Delgado (Colorado, 45'), Ramon Folch (Edgar, 60'), Fran Carbia, Xisco, Vítor, Marc Sellarès (Jorge Giménez, 83')

RCD Espanyol B: Andrés Prieto, Robert, Rahillo, Àngel, Héctor, Marc Roca, Luque, Pol Llonch, Marc, Pirulo (Joan Jordan, 51'), Carmona (Mamadou, 65')

Gols 1-0 Fran Carbia (73')

Àrbitre: Salvador Lax Franco. Ha mostrat targeta groga als locals Ñoño, Fran Carbia, Folch i Jaume Delgado; i ha expulsat el visitant Pol Llonch per doble amonestació.