Victòria contundent del Reus Deportiu a Sant Sadurní

02 de Setembre de 2015, per Redacció
  • Raül Marín ha estat un dels protagonistes del partit

Reus Deportiu

Victòria contundent del Reus Deportiu per 3 a 6 contra el Noia Freixenet. El partit, corresponent a la segona jornada de la Lliga Catalana, s'ha resolt en una bona segona part dels homes d'Enrico Mariotti. Raül Marín, amb 3 gols, ha estat determinant per als reusencs.

El partit començava malament per al Reus, que veien com al minut 4 de partit el Noia Freixenet s'avançava a través de Ferran Rosa en una bona jugada de contracop. El Reus, que sortia d'inici amb Roger Molina, Platero, Marc Coy, Joan Salvat i Raül Marín, ha buscat ser protagonista en atac, elaborant jugades de perill, tot i que el gol de l'empat s'ha resistit fins al minut 18, quan Raül Marín marcava pràcticament a plaer culminant una gran jugada col·lectiva. Els minuts finals de la primera part han estat molt equilibrats entre els dos equips, amb nombroses anades i vingudes.

El Reus Deportiu ha sortit més intens a la fi del descans, i al cap de pocs segons de l'inici de la segona part, Raül Marín provocava una falta directa que ell mateix s'encarregaria de transformar en l'1 a 2. Tot i la bona sortida dels reusencs en la segona meitat, l'alegria ha durat poc, i el Noia Freixenet culminava una bona jugada d'atac amb l'empat d'Eloi Albesa. Posteriorment, en una bona jugada col·lectiva, Matías Platero avançava de nou al Reus. Era el minut 10 de la segona part, i el Noia Freixenet ha volgut fer un pas endavant per tal d'intentar empatar el partit. Els de Sant Sadurní han tingut una ocasió clara per empatar de penal, però Roger Molina aturava en dues ocasions els xuts de Ferran Rosa.

Amb un Noia Freixenet bolcat a l'atac, el Reus ha pogut trobar espais al contraatac. Joan Salvat aprofitava una bona recuperació per situar el 2 a 4 al marcador. A partir d'aquest instant, els homes d'Enrico Mariotti es farien amb el control absolut del partit. Al minut 17, Raül Marín anotaria el cinquè gol de falta directa, i quan falten 3 minuts per acabar el partit, Marc Coy es trauria l'espina d'un penal que ell mateix havia fallat, anotant el sisè gol. El 3 a 6, obra de Xavier Caldú quan faltaven dos minuts per finalitzar l'encontre, seria anecdòtic.