El CF Reus ha guanyat per 2 gols a 1 a l'Hèrcules

Fabián Acidres

• Els jugadors del CF Reus, agraint el suport de l'afició al final del partit

CF Reus

• Colorado ha estat l'autor del primer gol

Aquest diumenge, a l'Estadi Municipal, s'ha viscut una gran matinal de futbol. Primer pel bon joc de l'equip, i segon pels tres mil cent espectadors que han acudit a presenciar el partit. Fins i tot, els aficionats s'han permès el luxe de fer l'onada en els minuts finals de partit. Llàstima que no s'ha completat per un trosset. Els jugadors del CF Reus han fet gaudir als seguidors amb bon futbol. Sobretot a la primera part, quan l'Hèrcules ha estat un espectador més del joc roig-i-negre. L'equip alacantí no ha xutat entre els tres pals en els primers 45 minuts.

Durant els primers minuts, el Reus ha tingut la possessió de la pilota, i el control total del joc, però sense arribar amb precisió a la porteria visitant. Les jugades més perilloses s'han produït per la banda dreta, amb la presència d'Óscar Rico i les arribades de Cassamà des de la defensa. En una d'aquestes aproximacions, el futbolista portuguès ha fet una centrada a la frontal de l'àrea, i Colorado no s'ho ha pensat dues vegades per rematar fort de cap. La pilota ha entrat gairebé per l'escaire de la porteria defensada per Chema, i ha aconseguit l'1 a 0 al marcador.

El CF Reus jugava a plaer, i l'Hèrcules no oferia bones sensacions sobre la gespa. Al rival roig-i-negre li durava poc la pilota als peus, també per la forta pressió reusenca. La primera tímida aproximació de l'Hèrcules ha estat un xut al minut 28, molt per damunt del travesser. Al minut 35, Rico ha tingut la millor oportunitat per al Reus, però després d'una bona jugada individual ha enviat la pilota fora. El futbolista roig-i-negre ha estat un dels homes més perillosos, jugant entre el mig del camp i la davantera.

En la represa l'Hèrcules s'ha vist obligat a avançar les línies. Fruit d'això ha ofert els seus millors moments. Els visitants tenien el domini territorial però tampoc inquietaven a Edgar Badia, un espectador més fins al moment. Edgar Hernández ha provat de marcar al minut 63, però la pilota l'ha desviat el porter Chema. Al minut 65, Natxo González ha donat entrada a Xisco per Colorado. Era el retorn del futbolista després de diversos mesos lesionat. Cinc minuts després ha arribat el segon gol del Reus. Ramon Folch ha rematat al fons de la xarxa una centrada de Miguel Marín des de l'esquerra. Era el gol de la tranquil·litat.

Al minut 73, Edgar Badia ha hagut d'intervenir amb una gran aturada en un xut des de la frontal de l'àrea. L'Hèrcules s'ha trobat amb el gol al minut 88, quan Fran González ha rematat de cap un servei de falta en un descuit defensiu del CF Reus. Tot i això, els roig-i-negres s'han sabut defensar en el tram final i finalment els tres punts s'han quedat a casa. És un triomf important del Reus, que torna a situar-se en la lluita per estar entre els quatre primers amb 54 punts.

El partit següent dels reusencs serà al camp del València Mestalla.

CF Reus: Edgar Badia, Cassamá, Marín, Olmo, Moyano, Jaume Delgado, Vitor (Masqué, '88), Ramon Folch, Edgar Hernández (Fran Carbia, '75), Óscar Rico i Colorado (Xisco, '65)

Hércules CF: Chema, Fran,Paco Peña, Lázaro (Cuevas, '71), Álex Muñoz, Miñano, Chechu, Mikel Martins (Sugi, '57), Portillo, David González i Casares (Fernando, '71).

Àrbitre: Javier Albertda Rojas. Ha mostrat targeta groga als locals Moyano i Carbia; i als visitants Lázaro, Miñano i Paco Peña.

Gols: 1-0 Colorado ('20); 2-0 Folch ('70) i 2-1 González ('88).

Incidències: 3.100 aficionats a l'Estadi Municipal. A la mitja part s'ha presentat l'Escola de futbol Mas Iglesias.