Divendres, 19 d'Abril de 2024

Victòria suada del Reus Deportiu contra el Vendrell

Els roig-i-negres s'estrenen amb victòria a l'OK Lliga en el derbi territorial (3-2)

22 de Setembre de 2018, per Joan Gomis
  • Els roig-i-negres celebren el primer gol de la nit obra de Joan Salvat

Joan Gomis

El Reus Deportiu ha començat amb pon peu a l'OK Lliga i ha obtingut una vctòria patida davant el CE Vendrell en el derbi territorial. Les dianes al primer temps de Salvat i Àlex Rodríguez  i Marc Julià en el segon període han servit per sumar els primers tres punts de la temporada. El matx també ha servit per veure l'estrena del defensa portuguès Tiago Rafael amb la samarreta roig-i-negra.

Avantatge al primer període

Després d'un intercanvi d'ocasions, el Reus Deportiu s'ha avançat a l'electrònic al minut 9 de partit mitjançant un gol de Joan Salvat. El capità roig-i-negre s'ha plantat sol davant Camps i ha enviat la bola al fons de la xarxa amb un tir ras per sota les guardes del porter vendrellenc. A partir del primer gol el joc s'ha obert i la intensitat ha augmentat. El Vendrell s'ha obert més per buscar l'empat i ho ha pagat car. Àlex Rodríguez ha ampliat l'avantatge quan faltaven poc menys de 7 minuts pel descans. L'osonenc ha construït la jugada tot sol amb un ràpid contracop, i després de sortejar fins a quatre rivals amb certa comoditat, ha aixecat suaument la bola per sobre de Camps per batre'l. A poc menys d'un minut pel descans el Vendrell ha gaudit d'una bona ocasió per retallar distàncies, però la rematada potent de Pablo Nájera ha sortit per sobre el travesser.

Emoció fins al final

A la segona part s'ha vist un guió similar als primers 25 minuts. Jugades ben trenades però sense efectivitat fins que el Vendrell ha escurçat distàncies amb un bon llançament creuat i tens de l'argentí Emmanuel Necchi que ha anat directament a l'escaire. Quedaven 12 minuts pel desenllaç i el matx estava obert. El conjunt penedesenc s'ha vist reforçat i amb opcions de puntuar en la seva visita al Palau d'Esports. Quatre minuts més tard del 2-1, Jordi Ferrer ha posat l''ai al cor' amb un tir potent que s'ha estavellat al pal dret. Final frenètic a la pista. Quedava un minut pel final i el Vendrell ha decidit prescindir del porter i col·locar un jugador més a pista, cosa que ho ha aprofitat el Reus per fer el tercer i gairebé definitiu gol de la nit obra de Marc Julià a porteria buida després d'una pèrdua de pilota visitant. Semblava que el marcador ja no es mouria, però el Vendrell a l'heroica ha escurçat altre cop el marcador. De nou Jordi Ferrer ha posat emoció fins al final quan faltaven 10 segons pel final. Però la reacció vendrellenca ha arribat tard. Final amb victòria per als jugadors de Jordi Garcia.

Reus Deportiu (3): Càndid Ballart, Joan Salvat, Álex Rodríguez, Romà Bancells, Tiago Rafael, Marc Julià, Cristian Rodríguez, César Carballeira, Jan Escala i Juanjo Matilla.

CE Vendrell (2): Gerard Camps, Aleix Cid, Jordi Ferrer, Iker Casado, Joan Lluís Mudarra, Emanuel Necchi, Pablo Nájera, Gerard Miquel, Guido Pelizzari i OT Arbós.

Gols:

Primera part: 1-0, Joan Salvat (8'); 2-0, Àlex Rodríguez (18').

Segona part: 2-1, Emanuel Necchi (38');3-1, Marc Julià (49'); 3-2, Jordi Ferrer (49').

Àrbitres: Antonio Gómez i Joel Garcia