Com cada any, la Guia Repsol edita una nova edició. La publicació per a l'any 2012 ja està preparada. Entre les novetats, hi ha els tres Sols de la Guia Repsol, la màxima qualificació gastronòmica atorgada a Espanya, que s'han concedit als restaurants dels cuiners Ricard Camarena (restaurant Arrop, València); Josean Martínez (restaurant Nerua, Bilbao); i Ramón Freixa (restaurant Ramón Freixa, Madrid).
Una altra de les novetats és que la Guia de les Denominacions d'Origen, que s'adjuntava amb la Guia Repsol en edicions anteriors, canviarà per la Guia dels Sabors. La nova Guia Repsol 2012 és una publicació que comptarà amb les millors rutes de les diferents comunitats per al viatger.
Des de fa més de 30 anys, Repsol ha mostrat el seu suport a la trajectòria i excel·lència gastronòmica dels millors cuines espanyols, amb la concesió de Sols Repsol, que compten amb l'assessorament de la Real Academia de Gastronomía i la Cofradía de la Buena Mesa.
La Guia Repsol consta de dues versions, la web i l'edició paper, i inclou mapes i rutes, turisme, gastronomia, mapes de carretera, el temps, entre altres serveis. Des de l'anterior edició, la de l'any 2011, es va presentar sota el concepte de multiplataforma del viatge (edició impresa, digital, iPhone, iPad i mitjans socials), cosa que la converteix amb la guia més completa per al viatger.
Així, compta amb informació turística adicional, una cartografia actualitzada i una àmplia oferta gastronòmica de qualitat i prestigi, amb la selecció dels millors hotels, restaurants i vins d'Espanya. Per altra banda, des de finals de l'any 2008, està present als mitjans socials.
(Aquest article rep la col·laboració de Repsol)
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics