Joaquim Maria Puyal, doctor honoris causa de la URV

26 de Febrer de 2010, per Redacció

  • Joaquim Maria Puyal

     

Dilluns 1 de març a les 6 de la tarda, a la Sala de Juntes del campus Catalunya, es presentarà la Declaració de Tarragona ‘Cap a una Xarxa de municipis per la cooperació en el desenvolupament i l’acció social al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre’. Una iniciativa impulsada pel Centre de Cooperació al Desenvolupament “URV Solidària” en la que ja participen alguns dels Ajuntament més importants, com Tarragona, Reus o Cambrils, entre altres, i és oberta a la incorporació de tots els municipis del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

El dimarts 2 de març a les 12 del migdia, es farà l'acte acadèmic d'investidura de Joaquim Maria Puyal com a Doctor honoris causa per la URV, al Paranimf de la Universitat. El padrí del doctorand és el cap del Departament d'Estudis de Comunicació de la URV, Jordi Farré. L'acte és obert a tota la comunitat universitària i a la ciutadania.

La tercera edició de la Setmana de la Igualtat, a l'entorn del dia 8 de març Dia Internacional de les Dones, es proposa posar de manifest el seu paper en el desenvolupament de les ciències al llarg de la història, que ha estat infravalorat. Aquesta activitat es fa a partir de les 4 la tarda, a diferents campus i centres del 2 al 10 de març.

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.