La Copa Tarragona de futbol sala ja té semifinalistes

18 de Febrer de 2013, per
  • Imatge d'un partit entre Botarell i Alforja, la temporada passada

Isaac Roca

La Copa Tarragona de futbol sala ja coneix els equips que participaran en les semifinals del campionat, que es disputarà el proper 3 de març, després d'haver-se jugat, aquest diumenge, els quarts de final al poliesportiu del Morell. El primer partit el van jugar els equips de l'Aldea i el Valls. L'equip del Baix Ebre va imposar-se en els penals després d'acabar el temps reglamentari amb el resultat d'empat a 2 gols.

El segon encontre va acabar amb un resultat idèntic, i de nou els penals van donar la classificació a l'Ascó, que es va enfrontar al Gimnàstic de Tarragona. Els dos darrers partits de quarts de final van ser diferents. El FC Botarell va imposar-se a l'Amposta FS per 1 gol a 3. Per la seva banda, el Tecnovit Alforja va vèncer sense problemes al Morell per 0 a 3.

A les semifinals, l'Ascó s'enfrontarà al FC Botarell, i l'Alforja a l'Aldea, el proper 3 de març en una seu encara per decidir.

Botarell i Alforja empaten en lliga i el Mare Molas guanya

Cal destacar que, tot i disputar-se aquest diumenge l'eliminatòria de Copa, aquest dissabte hi va haver jornada de lliga. En la categoria de Territorial, el FC Botarell va disputar el derbi del Baix Camp contra l'Alforja. Un partit que va finalitzar amb empat a 4 gols, tot i que els botarellencs van avançar-se per 3 a 0.

A Preferent, victòria del Mare Molas FS davant del Platense Segur de Calafell, un dels rivals directes a la classificació, per 4 gols a 2. El partit va ser dominat pels reusencs, que van marxar al descans amb un avantatge de 3 gols a 0 gràcies als gols de David Racero de penal i de Quim en dos ocasions. A la segona part, Mateu va fer el quart gol del partit des de el seu propi camp amb la porteria buida.