Dijous, 25 d'Abril de 2024

La gimnasta reusenca Jordina Valveny guanya el campionat prebenjamí de Catalunya

19 de Març de 2012, per Redacció
  • Jordina Valveny, durant la seva actuació

La gimnasta del Reus Deportiu Jordina Valveny ha aconseguit la primera posició en la categoria prebenjamí nivell 2 de la segona fase del Campionat de Catalunya en edat escolar de la zona sud. El campionat es va celebrar aquest diumenge, 18 de març, al pavelló municipal de Torrefarrera (Segrià).

El torneig va comptar amb la participació de 200 gimnastes inscrites de les entitats de Lleida i Tarragona, mentre que a Blanes (La Selva) competien les esportistes de Girona i Barcelona. Per part del Reus Deportiu, a més de Jordina Valveny, van participar al campionat Aina Roig, que va ser vuitena en la categoria benjamí, i Noa Orihuela, setena.

Amb aquests resultats, Aina Roig i Jordina Valveny s'han classificat per la fase final del campionat, que se celebrarà el proper 25 de març a Vilanova del Camí (Anoia).