Dimecres, 24 d'Abril de 2024

La programació conjunta d'hivern-primavera als teatres de Tarragona tanca amb 46.459 espectadors

La programació estable professional ha exhaurit les localitats d'un 60% de les funcions i la resta de cicles han completat una cartellera amb 140 actes

21 de Juny de 2013, per ACN
  • Representació 'El Cyrano'

     

La programació conjunta de la temporada d'hivern-primavera al Teatre Tarragona i al Teatre Metropol, que va començar el mes de març amb 'El Cyrano' i va tancar el 15 de juny amb Gossos, ha comptat amb una assistència de 46.459 espectadors, uns 10.000 més que l'any passat. 'El Cyrano', 'El Nom', 'Adreça Desconeguda' i 'Víctor Ullate i La Traviata' figuren entre els espectacles de més èxit.

La programació estable professional ha exhaurit les localitats d'un 60% de les funcions i la resta de cicles han completat una cartellera amb 140 actes. La tinent d'alcalde de Cultura, Carme Crespo, ha assegurat que els resultats reflecteixen "un abans i un després" dels teatres tarragonins.

La programació estable professional ha assolit la xifra de 12.387 espectadors i ha exhaurit les entrades de 14 de les 24 funcions. De fet, en alguns casos s'ha hagut de doblar. La resta de cicles (Dimarts Musicals, Escena Tarragona, Mostra de Teatre Jove, Eclèctic Festival, Les Escoles van al Teatre, Fòrum de l'espectador, Dia Internacional de la Dansa i altres actes organitzats per entitats) han sumat una assistència de 34.072 espectadors.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics