Divendres, 29 de Març de 2024

La selecció de natació, del Camp, segona al Campionat Interterritorial

01 de Juny de 2013, per Redacció
  • La selecció de Tarragona de natació

La selecció de natació, del Camp de Tarragona, va aconseguir la segona plaça al Campionat Interterritorial de Seleccions de Natació, que va tenir lloc el cap de setmana passat a la piscina olímpica del Club Natació Molins de Rei (Baix Llobregat). A més, es van aconseguir diversos podis individuals i els de relleus. En categoria absoluta, Hector G-Espresati es va imposar als 100 metres papallona; Alex Martí va dominar els 100 i els 200 metres braça; Josep Bas ho va aconseguir amb els 100 metres lliures i també va doblar la victòria amb els 200 metres lliures; i Eva Maria Hernández, ho va aconseguir amb els 200 metres papallona.

En categoria infantil, Cesar G-Espresati va ser el més ràpid i Oriol Legarre va aconseguir la mínima per al Campionat d'Espanya, amb els 200 metres braça. La selecció camptarragonina va dominar els relleu 4x50 metres lliures masculins en categoria absoluta i els 4x50 metres estils masculins en categoria infantil.

La classificació general per punts va quedar amb el Baix Llobregat, primer; la selecció Tarragona, segon; la selecció Lleida, tercer; i la selecció Girosona, quart. El conjunt representant de la demarcació de Tarragona va ser un combinat format per un total de 45 nedadors.