Cookie control
Dijous, 04 de Juny de 2020

L’Assemblea del CF Reus Deportiu

30 de Setembre de 2013, per Xavier Llastarri

El Club de Futbol Reus Deportiu va celebrar, fa tot just una setmana, la que ha estat una de les assemblees de socis més importants de tota la seva història i possiblement la que més afluència de socis ha obtingut. Això posa de manifest el pes que té el Club entre els socis i la ciutat de Reus, quan es tracta de temes importants i de futur, de l’entitat esportiva.

En l’assemblea, primer es va llegir un informe dels temes esportius i socials del Club, incloent una pinzellada dels apartats econòmics. Seguint l’ordre del dia, a la primera part, es va aprovar el tancament de comptes de l’exercici anterior i es va presentar el resum fet per un auditor extern contractat pel club. Posteriorment, els vicepresidents econòmics Francesc Sabaté i Daniel Fernández van exposar als socis quina era la situació actual del Club.

Precisament, aquesta situació econòmica tan delicada es va tractar en l'altre punt de l'ordre del dia, en l'aprovació del pressupost per aquesta temporada. A l’assemblea es va explicar als socis que per a la subsistència del Club en tota la seva estructura i per intentar aconseguir la permanència a la Segona Divisió B, s'havia elaborat un pressupost molt similar al de la temporada anterior perquè ja no hi havia on poder ‘retallar’ i, a més, per aquesta temporada es preveien més despeses en Seguretat Social. A més, tenim un equip nou al futbol base: el prebenjamí.

Tots dos punts es van aprovar per àmplia majoria. L’assemblea va entrar després en els  motius de la consulta de la transformació en Societat Anònima Esportiva i seguidament es va tractar l'únic punt de l'ordre del dia, que era l'aprovació per a la conversió voluntària del Club en SAE. Abans d’entrar en els precs i preguntes, vaig passar la paraula a Joan Oliver perquè pogués respondre els possibles dubtes dels presents. En aquest moment , va agafar el protagonisme el soci Joan Oliver que, com ja era sabut per tots, setmanes abans va confirmar la seva disponibilitat i compromís per adquirir totes les accions que els socis del Club no vulguin o puguin obtenir. Oliver va explicar que en una primera fase, cada soci té dret a comprar només una acció. Després va afegir que en fases posteriors es podran adquirir les accions que els socis no hagin volgut o pogut comprar.

Durant l’assemblea, es va comentar l’important del fet que Joan Oliver ‘invertís’ en el nostre Club i que això respongués a una bona oportunitat per poder mirar endavant sense tants patiments econòmics. Es va crear una mica de debat i es van exposar diverses preguntes que el mateix Oliver va contestar una a una, quedant molt clars els motius que l'han portat a prendre aquesta decisió i la visió de futur que té envers el nostre Club. Oliver va destacar les possibilitats del Club de Futbol Reus Deportiu, especialment en el bon treball que s'ha fet al futbol base durant aquests anys, amb el projecte de tecnificació de la ciutat, ja conegut per tothom.

Amb tot això, es va efectuar la votació d'aquest punt, que va quedar aprovat per àmplia majoria, amb 260 vots a favor, 14 en contra, i 3 vots en blanc. Un èxit total i que per segona vegada consecutiva el soci de l’entitat va demostrar l’estima que té al Club i a la ciutat de Reus, donant el vot de confiança en la transformació en SAE i així poder mirar el futur amb una mica mes d’optimisme.

Xavier Llastarri és president del Club de Futbol Reus Deportiu.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics