Maldita Nerea presenta a Reus el seu nou àlbum

26 de Febrer de 2010, per Redacció

  • Maldita Nerea actuarà a la Sala Noovo

     

Malita Nerea presentarà en directe el seu tercer disc ‘Es un secreto...No se lo digas a nadie” a la Sala Noovo de Reus. Ho farà el proper 19 de març, un dels primers dies de la seva gira 2010.

Després de 10 anys de trajectòria, la formació murciana liderada per Jorge Ruiz s’ha convertit en la gran revelació del nou pop nacional. El nou album inclou les 17 millors cançons del grup, i un DVD amb tres videoclips i un documental de 50 minuts amb un concert acústic i un repàs de la història de Maldita Nerea.

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.