Cookie control
Dissabte, 19 de Setembre de 2020

'Mestres, professors i altres educadors', amb Andreu Martín

10 de Maig de 2010, per Jordi Escoda
  • 'Mestres, professors i altres educadors'

     

'Mestres, professors i altres educadors' ofereix una sèrie d'entrevistes en format vídeo de curta durada on es poden conèixer les experiències dels educadors en la realització de la seva feina.

La comunicació entre aquells que formen part de la comunitat responsable de la formació i transmetre coneixements i la societat pot portar a reflexionar sobre el paper en l'educació de tots i la participació activa en el foment social, cultural i el benestar de l'entorn més proper.

'Mestres, professors i altres educadors', testimonis directes dels professionals que viuen l'evolució de la societat davant el seu aprenentatge diari. El programa és produït i dirigit per Jordi Escoda Solé. En aquest sisé espai parlem de tecnologia i es recullen les impressions d'Andreu Martín, físic i professor de Tecnologia.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Francesc Cerro Ferran  12 de Maig de 2010

Un home del que aprendre

  Andreu Martin-sens dubte- un home del que aprendre molt. No nomes en l´important rol que representa dins la societat com a educador, sino tambe, o encara mes com a esser huma amb una clara i solida vocacio humanistica. La seva conviccio, el seu interes i la seva exemplar vocacio pedagogica fan que la seva tasca trascendeixi el limit estricament educatiu i esdevingui un referent molt clar de les directrius cap on hauria d´emmirallar-se la nova escola del segle XXI.

Francesc Cerro  12 de Maig de 2010

Un home del que aprendre

 Andreu Martín és -sens dubte- un home del que aprendre molt. No només en l´important rol que representa dins la societat com a educador, sinó també -o encara més- com a ésser humà amb una clara i sòlida vocació humanística. La seva convicció, el seu interès i la seva exemplar vocació pedagògica fan que la seva tasca trascendeixi el límit estricament educatiu i esdevingui un referent molt clar de les línies cap on hauria d´emmirallar-se la nova escola del segle XXI.

Reportatges