Mojinos Escozíos, cap de cartell de les Barraques 2013

La coordinadora descarta limitacions en l'aforament del Parc de la Festa i reclama a la regidoria de Seguretat que s'intensifiqui la vigilància en l'entorn

21 de Maig de 2013, per Redacció

  • El grup sevillà Mojinos Escozíos

     

El grup sevillà, afincat a Barcelona, Mojinos Escozíos serà el cap de cartell de la nit de Sant Joan, dia 23 de juny, a les Barraques 2013. La resta de grups musicals es coneixeran el proper 27 de maig, en una roda de premsa, tot i que aquest dimarts ja s'han fet públic els noms de les dues bandes que tocaran gràcies al concurs organitzat per la Coordinadora de Barraques a Facebook, amb més de 10.000 vots. Els dos escollits son Cultrum, de Tarragona i amb 2.143 vots, i Papagayo, de Cambrils i amb 2.133 vots.

D'altra banda, la coordinadora assegura en un comunicat que "els acords i compromisos" entre els diversos organitzadors del festival no fan pensar que hi pugui haver cap limitació en l'aforament, com s'havia especulat darrerament. Des de la coordinadora es demana al consistori que "tingui en compe els acords signats, i que un cop finalitzi aquest període d'incertesa que s'ha generat a l'IMAC i a la regidoria de Cultura, es mantinguin per no posar en perill la celebració d'aquest festival".

Les entitats que formen Barraques animen a la gent a participar en totes les activitats del festival, i per últim, reclamen a la regidoria de Seguertat que encomani a la Guàrdia Urbna "controls més exhaustius" a les immediacions del recinte del Parc de la Festa per evitar que es begui al carrer o actituds incíviques, "que no ajuden a dignificar la imatge de la ciutat i de la festa".

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.

Comentaris

Maria  17 de Juny de 2013

MOJINOS

A quina hora es el concert de los mojinos??