Neix un còmic relacionat amb la Festa Major de Reus

24 de Setembre de 2012, per Redacció

  • Román López, signant exemplars del còmic

     

Aquest passat dissabte, 22 de setembre, l'acadèmia l'Estudi de Reus va ser l'escenari de la presentació del còmic 'Contes de la Festa Major', de Román López Cabrera, recent guanyador del concurs 'Creajoven' de Múrcia en la modalitat de còmics. Durant l'acte, l'artista va respondre a les preguntes fetes pel públic sobre la creació de la il·lustració. Els Vitxets petits i la Colla Gegantera van ser els encarregats de presidir la presentació.

El còmic és una barreja entre la faula i els elements de la Festa Major de Reus. A partir d'aquest dilluns, la publicació es troba a la venda al preu de 4,95 euros a tots els establiments Roslena de Reus.

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.