Dimecres, 12 de Desembre de 2018

Obre al trànsit el nou pont de Sant Josep Obrer

Es millora la connectivitat de la zona amb el centre de la ciutat

15 de Setembre de 2008, per Redacció
  • Un cotxe circula per sota del nou pont de la via del tren

    Enrique Canovaca

Lluís Miquel Pèrez, alcalde de Reus, ha explicat que encara falten alguns retocs per donar per finalitzades les obres i ha recordat que "quan era regidor de Participació i Ciutadania aquest pas ja era una demanda". L'Àrea de Via Pública ha instal·lat proteccions provisionals per garantir la seguretat del pas de vianants, a l'espera que arribin les tanques definitives i es realitzin els últims detalls. El nou pont es troba al costat mateix del vell.

Coincidint amb l'obertura al trànsit, la companyia municipal d'autobusos Reus Transport ha estrenat el nou itinerari de la Línea 20 pel barri Sant Josep Obrer i n'ha ampliat la freqüència de pas. El nou recorregut passa per sota del pont, permet estalvia temps i mantenir viatges cada vint minuts a fins a les deu de la nit. Reus Transport ha editat uns fulls informatius amb els nous itineraris que es distribuiran entre els clients dels autobusos.

Fins ara, l'accés rodat a aquesta àrea es podia fer des de la carretera de Tarragona o des de l'autovia de Bellisens, mentre que els vianants hi accedien a través del pas d'una obra de dreantge transversal de la via del tren que es trobava força degradada i amb manca d'il·luminació.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)

Comentaris

Rosa.  16 de Setembre de 2008

Ampliada la freqüencia de pas?

 Pau-Pere, tota la raó del món. Sóc usuaria de la línia 20 i no faig més que mirar i remirar bé els horaris en que passa el "bus" i encara no he trobat l´ampliació de passades. En quan al que diuen que es distribuiràn fulls informatius, com no el demanem nosaltres, res de res. Aprofito per dir que aniría bé que l´únic quiosc que hi ha a Mas Abelló, recarregués les targes.

Pau-Pere  15 de Setembre de 2008

Timo de Reus Transport

 La nota diu: 'ampliar la freqüencia de pas'i, mantenir viatges cada vint minuts. AIXÓ jo ho feia de cada 20 minuts. Que s'ha guanyat? I els dies de festa que es cada HORA. TIMMMO

Reportatges