Cookie control
Dimecres, 23 de Setembre de 2020

El territori es defensa cada dia, el 20D, també!

15 de Desembre de 2015, per Carles Pellicer

Em presento al Senat per garantir la defensa del territori i perquè volem que se’ns escolti. I em comprometo a sumar i a treballar plegats, perquè tots som imprescindibles. És aquesta visió de conjunt la que sumada a l’experiència municipal i parlamentària, i a la constància i el treball, la que ens permetrà guanyar el proper 20D.

Democràcia i Llibertat presenta credencials: valors i persones al servei dels pobles i les viles per assolir una millor qualitat de vida i un futur més pròsper.

La nostra formació coneix - com cap altra - les mancances, necessitats i voluntats d’unes comarques que han estat oblidades històricament pels diferents governs centrals i les delegacions dels partits espanyols a la província. Com cap altra, Democràcia i Llibertat presenta com a candidats molts alcaldes i regidors que coneixem i patim les necessitats de la ciutadania, i que són lluitadors incansables a l’hora de millorar la situació social i cercar l’equilibri territorial.

El Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre tenen una clara visió i voluntat europeista i una gran capacitat de treball, i és per això i perquè els correspon per dret i retorn econòmic que reclamen unes infraestructures adients i una millora de les prestacions socials.

Si tot això ho hem de fer possible, hem de tenir present la importància de les eleccions vinents, ja que tenim al davant algunes qüestions territorials bàsiques, com l’execució del corredor mediterrani, la construcció de l’A-27 entre Tarragona i Montblanc, les variants de l’N-420 o el desdoblament de l’N-340 a l’Ebre pendents de decisions alienes a Catalunya.

Així mateix, la gestió descentralitzada de l’aeroport de Reus, la potenciació del port de Tarragona, la inversió i promoció dels Jocs del Mediterrani 2017 i el desenvolupament de plans turístics estratègics per a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre són temes que tampoc estan a l’agenda espanyola.

La política d’inversions de l’Estat creix d'acord amb un model centralista que no valora la necessitat ni el potencial d’una infraestructura, sinó la seva rendibilitat política. I el mateix criteri s’aplica en el vessant social, en el qual la centrifugació del cost que s’ha fet de la llei de la dependència ha fet que el pes d’aquesta recaigués sobre d’altres administracions infrafinançades.

Des de Democràcia i Llibertat no desistirem a defensar els interessos dels ciutadans mentre les decisions s’adoptin a Madrid i condicionin la qualitat de vida i la viabilitat de la nostra economia. Per aquest fet, ens cal una àmplia representació al Congrés i al Senat, gent que conegui el territori i les seves peculiaritats i que no converteixi els diputats i senadors en moneda de canvi.

Ho fem nosaltres o no ho farà ningú!

Carles Pellicer és candidat al Senat per Democràcia i Llibertat.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics