Escola d’Adults Marta Mata

20 d'Abril de 2017, per M. Dolors Sardà

Els canvis que viu la societat ens obliguen a ampliar i actualitzar els nostres coneixements i les nostres habilitats, sobretot si volem obrir el nostre ventall d’oportunitats professionals. Tot allò que no vam aprendre o que fa uns anys no era necessari o simplement no existia, avui és bàsic per entendre el món i relacionar-nos-hi i ens pot obrir les portes a nous projectes de futur.

En aquest marc, l’Escola Marta Mata és un espai de trobada per a totes les persones que volen millorar la seva formació i les seves habilitats professionals, ja sigui per obtenir una titulació oficial, accedir a ensenyaments reglats o ampliar coneixements en l’àmbit de les tecnologies digitals o les llengües.

Amb una trajectòria plenament consolidada, l’Escola combina el treball a les aules amb experiències vivencials que permeten aplicar els coneixements a la vida quotidiana i laboral, i és també un espai de treball compartit entre persones que comparteixen objectius i expectatives similars. Es tracta, en definitiva, d’un entorn pensat per fer de la formació i l’aprenentatge un camí de creixement personal.

Maria Dolors Sardà Lozano és regidora d'Ensenyament i Política Lingüística.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.