Dimarts, 23 d'Octubre de 2018

I ara diran

29 de Setembre de 2017, per Xavier Guarque

I ara diran si finalment no hi ha manera de fer-ho, que ja es veu on ha arribat aquest procés secessionista i de ruptura, "tumultuoso i violento".

Amagaran, clar, les maneres emprades per evitar-ho: cerca obsessiva d'urnes, destrucció de paperetes, prospectes i pancartes, intervenció de Correus i agències de repartiment, entrada a impremtes i a entitats privades, tancament de webs d'informació, intervenint comptes bancaris, la negativa per obtenir el cens, la persecució dels col•legis electorals, fins i tot, precintant-los. Un escenari, en el qual també es tracta com a delinqüents més perillosos alts càrrecs electes i intermedis, alcaldes i funcionaris que només fan la seva obligació, desembarcant grans contingents de Guàrdia Civil i policia antiavalots per contenir la "violència", inexistent, inventada per fer més "legal" la desbaratada intervenció de les institucions catalanes.

En definitiva, preocupant i atemorint a la ciutadania que sempre s'ha manifestat cívicament i pacíficament, i que només vol exercir el seu dret a votar, dret que li volen deixar la sensació d'estar cometent un delicte si l'exerceix, quan realment el delinqüent hauria de ser qui no permet votar.

I, en el cas que la imaginació pugui saltar-se tots aquests entrebancs que vostè planteja i una part de la ciutadania catalana acudeixi a les urnes, festejaran com una gran victòria "el fracaso". I atenció, això serà l'argument i la reacció, tant si és el 30% com si és el 60% qui ho faci.

Una jornada de votacions és alegre i festiva on tothom pot expressar el que vol amb tota normalitat, llibertat i validesa, i vostè Sr.Rajoy, com a màxim responsable, ho ha transformat en un dia en què sembla que només sortint al carrer ja ens hi juguem la vida.

Gràcies Sr.Rajoy, per mostrar ja descaradament la seva veritable manera de gestionar, no només els nostres impostos, sinó el poder en la seva màxima expressió. I fer-ho ben evident a tots els ciutadans que viuen a Catalunya. Tots, tant se val als que ja en tenen prou i aposten per una nova idea, com als que volen seguir igual però d'una altra manera, com també als que se senten com vostè i res més, però que tots, sense distincions, viuen, treballen, passegen pels nostres carrers, mengen als mateixos restaurants, compren a les mateixes botigues, utilitzen els mateixos serveis públics, socials i de transport, paguen els mateixos impostos i veuen la mateixa realitat.

I tot per evitar, de totes totes, que es produeixi el gran delicte de donar veu a la gent, tot atenent el gran nombre que ja ha dit que ja n'hi ha prou. Això és el que neguen. Aquest és l'autoengany on estan instal·lats, en voler creure que tot aquest moviment o procés és cosa d'un boig, o dos, i que "tallant-los" el cap s'acaba el seu problema.

Sr. Rajoy, si això no ho contempla cap llei i no hi cap a la “Constitución”, les lleis i la “Constitución” estan per atendre els ciutadans.

 

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (2)

Comentaris

ep  29 de Setembre de 2017

votemos

Votemos por la supresión de las autonomías, festivamente, en democracia , con urnas, con grandes movilizaciones , con garantías internacionales. ¡¡ Ah no, espera !! Que gracias a la constitución española eso no es legal... Es tan fácil desenmascaralos (dos lineas) que ya no hace ni gracia. ..

Ganxet  29 de Setembre de 2017

Voste es trova be

Qui es el que no ha respectat res, ni la lleis del Parlament?, esta buscan excuses per dir el que ja sabien al començar aquesta enganyifa al "que vostes diuen el poble"? Per cer als nenas de P3, els posaran devant dels mes democretes del univers?, no fís cas de que els mes democrates, que no respecten ni las lleis del Parlament, i els que cambien la senyera i li posen tanga, preguin mal?Que valents "democrates"