Cookie control
Dimecres, 27 de Maig de 2020

Què és possible amb la Barcelona En Comú?

11 de Febrer de 2015, per Jesús Gellida

És possible que Barcelona En Comú articuli una candidatura capaç de guanyar l’ajuntament de la capital catalana i fer fora la màfia?

És possible que Barcelona En Comú sigui un instrument del canvi a favor de la majoria social que pateix la crisi?

És possible que Barcelona En Comú articuli un programa favorable al 99% i doni resposta a les necessitats bàsiques de les persones per viure una vida digna?

És possible que Barcelona En Comú faci realment front a la corrupció, l’atur, la precarietat, les desigualtats i la pobresa?

És possible que Barcelona En Comú resisteixi els atacs del poder financer i econòmic i dels seus mitjans de comunicació?

És possible que Barcelona En Comú sigui una alternativa rupturista, transformadora i regeneradora de la política?

És possible que Barcelona En Comú s’entengui amb altres espais de confluència de la unitat popular?

És possible que Barcelona En Comú compleixi el seu programa electoral?

És possible que Barcelona En Comú no caigui en errors del passat i no es converteixi en una maquinària electoral deslligada de les bases i de les lluites socials?

És possible que Barcelona En Comú tingui clar que sense organització i mobilització social la victòria electoral mai serà una victòria política favorable als interessos dels i les de baix? 

És possible que Barcelona En Comú articuli una Revolució democràtica que obri la participació, la decisió i el control de les institucions a la ciutadania?

És possible que Barcelona En Comú governi obeint?

És possible que Barcelona En Comú s’estengui a moltes viles, pobles i ciutats de Catalunya?

És possible que Barcelona En Comú no oblidi que ningú representa als moviments socials?

És possible que Barcelona En Comú aprofundeixi en la dinàmica de confluència des de la base, empoderi a una majoria social i la faci partícip del canvi polític i social? 

És possible que Barcelona En Comú esdevingui en la branca electoral de la unitat popular?

És possible que Barcelona En Comú després de les eleccions municipals s’articuli a nivell de tot Catalunya en una proposta semblant i en la que ja treballa el Procés Constituent?

És possible que Barcelona En Comú agafi tanta força que faci real una proposta de confluència amplia i plural per una candidatura antiausteritat i favorable a l’obertura unilateral d’un procés constituent català on les persones puguin decidir quin model de país, de model socio-econòmic i de relació entre Catalunya i l’estat espanyol volen?

És possible que Barcelona En Comú sigui l’antesala d’una Syriza catalana que planti cara a la Troika i afavoreixi als interessos de les classes populars i treballadores?

SI, ÉS POSSIBLE si tots i totes ens ho creiem i treballem colze a colze des de la base i amb respecte a la pluralitat i la diversitat per convertir la il·lusió del canvi en una alternativa creïble capaç d’articular majories favorables a la justícia social, la solidaritat entre pobles i la democràcia real. 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (1)
He llegit i accepto la clàusula de comentaris
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics

Comentaris

Arnau  15 de Febrer de 2015

Una reflexió

Suposo que poses els interrogants perquè no ho tens clar o perquè vols interpel·lar la gent propera a en comú. Però essent de Reus hauries de veure que si algú està treballant per la unitat popular és la CUP, un projecte que neix i creix des de baix a diferència de en comú amb ICV al darrera, un podem i un procés constituent que no han fet res encara a nivell municipal i que sobretot podem es només una candidatura electoral, amb bones perspectives això sí. Salut