Una fira marítima oberta a tots

15 de Març de 2017, per Fabián Escudé

reusdigital.cat Reus Diari Digital Fabián Escudé

En poc menys de dos mesos, la Fira Marítima de la Costa Daurada obrirà les seves portes a la que serà la seva desena edició.

Una de les nostres majors preocupacions com a responsables de la gestió d’aquests esdeveniments ha estat sempre veure la manera de conjugar els interessos dels aficionats a la nàutica, amb aquells que simplement tenen curiositat o inclòs no els sembla, en principi, un món atractiu.

Por això, a més de la gran aposta mediàtica que realitzem, intentem que tant l’exposició de l’oferta nàutica de les empreses, com les activitats que es porten a terme, puguin ser atractives per a l’especialista i per a un visitant més genèric. De manera que aquesta edició pensem comptar amb més de 50 expositors i desenes d’activitats tant esportives com culturals.

Any rere any, la Fira es consolida com un esdeveniment únic a la Costa Daurada i destacat també en el propi sector nàutic. En la nostra comesa de divulgació intentem fer arribar el missatge que la nàutica és per a tots, desmitificant els conceptes d’inaccessible i elitista, que únicament s’acompleixen per a una minoria d’aficionats.

Aquest any, les portes estan més obertes que mai a la Fira Marítima de la Costa Daurada. Us hi esperem de l’11 al 14 de maig a Cambrils.

Fabián Escudé és el director de la Fira Marítima de Cambrils.

Etiquetes: 

Notícies relacionades: 

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.