Dissabte, 26 de Maig de 2018

Pellicer es compromet a fer una reunió trimestral amb la FAVR

30 de Novembre de 2011, per Redacció
  • Assemblea celebrada entre l'alcalde de Reus i la regidora de Participació i Ciutadania i la Federació d'Associacions de Veïns

     

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la regidora de Participació i Ciutadania, Àngels Tello, han assistit aquest dimarts a una assemblea amb la Federació d’Associacions de Veïns, per tal d’establir un pont de comunicació entre l'entitat veïnal i l’Ajuntament.

L’alcalde ha destacat "la importància de la participació de la ciutadania en molts dels projectes de ciutat" i ha exposat la voluntat del seu govern d’escoltar els veïns i veïnes de Reus. En aquest sentit, s'ha compromès a realitzar "una reunió trimestral amb la Federació d’Associacions de Veïns de Reus", per tal d’establir un canal de comunicació directe amb el govern.

D'altra banda, Pellicer i Tello han explicat que establiran un protocol amb la FAVR per millorar les actuacions que hi puguin haver davant possibles incidencies.

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (4)

Comentaris

Festes de Barri  02 de Desembre de 2011

Associacions de veïns

 Por favor, comentarios en una lengua o en otra .... pero sin faltas ortograficas, las Av. son registradas en justicia, son registradas en el ayuntamiento correspondiente, por lo cual con estos requisitos son legales, esten federadas o NO,en Tarragona existen tres Federaciones de vecinos.

monica  01 de Desembre de 2011

respuesta a jordi

el alcalde fa la seva feina vusted es dedica ha vendre fum,i segueis venen fum cuan no ni ha fum. vusted com associacion de veins es representa vusted mateix i no te res que reclamar res perque no te rao

jordi  01 de Desembre de 2011

Associacions de veïns

 Ull, no totes les Associacions de veïns son federadas, senyor alcalde parlar amb totes les Associacions de veïns.

JOSEP  30 de Novembre de 2011

PERFECTE

 No sé quines intencions té aquest Alcalde, però de moment jo no veig res important que hagi fet, a part del recorregut de tapes per estimular més el consum en lloc d'estimular l'estalvi, quan la gent está al "ATUR" només se li passa pel cap incitar a anar de bars quan qui més cobra són 426 €. ! QUINA CELEBRITAT!