Primer premi literari de l'Escola Internacional del Camp

L'activitat s'emmarca en la jornada de Sant Jordi

30 d'Abril de 2013, per Redacció

  • Actes de St. Jordi a l'Escola Internacional del Camp

    Cedida

L'Escola Internacional del Camp (EIC) ubicada a Salou va celebrar, aquest passat Sant Jordi, el primer premi literari EIC, on alumnes de l'EIC des de P4 fins a tercer d'ESO van presentar tot un conjunt de treballs de redacció en tres idiomes. Els mateixos premis es van lliurar al llarg del 23 d'abril. 

Paral·lelament, també es van dur a terme altres actes de temàtica diversa al voltant de la literatura: lectura de contes per part dels alumnes amb els seus autors i sessions de conta contes. En concret, els alumnes del cicle inicial van rebre la visita de l'escriptora Núria Naval i Bonet.

L'autora va explicar com havia sorgit la idea pel seu conte 'Revolució a la biblioteca', arrel d'una vivència personal durant la seva infantesa a Barcelona. Posteriorment, Naval va tenir una estona de reflexió sobre la lectura, anècdotes personals i preguntes sobre l'ofici i el plaer d'escriure; sobre com fer volar la imaginació i la capacitat d'inventar històries divertides.

Escriviu el vostre comentari

Regles de participació

Aquest servei es planteja com un espai obert en el qual s'expressen lliurement les opinions de les persones que visiten el web, i no s'ha d'utilitzar per fer desmentits, desinformar o atacar a tercers. Si us cal enviar una correcció per a una notícia, podeu utilitzar el formulari per enviar informació d'interès periodístic. A Reus digital entenem que els lectors d'aquest mitjà són persones respectuoses, amb capacitat per comentar sense necessitat de fer crítica destructiva, provocar o atemptar contra l'honor de les persones. En qualsevol cas, si algun comentari es considera fora de lloc, s'esborrarà. Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels comentaristes. Que aquest servei de comentaris es mantingui actiu depèn de les persones que l'utilitzen. Reusdigital.cat es reserva el dret d'emprendre accions legals contra les persones que emetin comentaris injuriosos, que ofenguin la imatge i l'honor de les persones o ataquin l'ordenament jurídic.