Primera victòria de la pretemporada del CF Reus, davant el Castelldefels

Guedes i Moyano van ser els autors dels dos gols roig-i-negres

31 de Juliol de 2014, per Redacció
  • El portugués Guedes va ser un dels homes del partit

Gerard Reyes

El CF Reus Deportiu ha aconseguit la primera victòria de la pretemporada, en imposar-se per 0 a 2 al Castelldefels, de tercera divisió. El tècnic Natxo González va aprofitar per repartir minuts entre els seus jugadors, en un partit en què van jugar participar fins a dinou futbolistes del Reus. Ja de bon començament, els reusencs van mostrar-se superiors al Castelldefels tot i les dificultats del camp local. De fet, els reusencs s’haguessin pogut avançar en el minut 12 però el nouvingut Xisco va fallar la pena màxima.

Més encertat va estar Guedes, en el minut 24, transformant el primer del partit en aprofitar una centrada per la banda esquerra. El marcador ja no es va moure fins la represa.

Els homes del Castelldefels van sortir esperonats dels vestidors, però tampoc van tenir la sort de cara a porteria en la segona meitat. Qui sí ho va aprofitar va ser Moyano, en el minut 75, per fer el segon gol del debut roig-i-negre. El marcador hagués pogut ser més ampli, però Moyano no va estar encertat en el llançament d'un penal.

L’equip reusenc tindrà tres dies per preparar el tercer amistós de l’estiu, en partit oficial de la primera eliminatòria de Copa Catalunya contra el Vilafranca que es jugarà, el proper dissabte, 2 d’agost.