Dimecres, 12 de Desembre de 2018

Antoni Bassas presentarà 'Bon dia, són les vuit!' a Falset

Serà el 28 de setembre a la tarda, al teatre l'Artesana de Falset, en el marc dels actes de celebració del 10è aniversari de Reusdigital.cat

07 d'Agost de 2018, per Redacció
  • Bassas presentarà 'Bon dia, són les vuit!' a Falset de la mà de Reusdigital.cat

    Cedida

El periodista Antoni Bassas presentarà el seu llibre 'Bon dia, són les vuit!' (Destino, 2018) en el marc dels actes de celebració del 10è aniversari de Reusdigital.cat. La trobada es farà el 28 de setembre al teatre l'Artesana de Falset a les 7 de la tarda, amb l'accés lliure.

Es tracta d'una iniciativa organitzada conjuntament per l'ajuntament de la capital del Priorat i per aquest mitjà. LANOVA Ràdio i Ràdio Falset hi col·laboren. 

A 'Bon dia, són les vuit!', Bassas hi repassa la seva trajectòria al capdavant del matinal de 'Catalunya Ràdio' entre 1995 i 2008. El seu relat en primera persona d'aquella vivència l'ha fet guanyador del Premi Josep Pla d'enguany. La ràdio i el periodisme, per extensió, els col·laboradors del programa i els fets que van tenir lloc durant el període que el periodista va liderar l'espai són alguns dels protagonistes d'un treball que va figurar entre els més venuts en l'última diada de Sant Jordi. 

Un any de celebració

Els actes de celebració de Reusdigital.cat es van iniciar amb la presentació del llibre 'El cavaller Floïd', de Genís Sinca, i han inclòs xerrades (com la dels periodistes Laura Rosel i Esteve Giralt, a la sala Santa Llúcia), festes (el vermut temàtic dels 80 a les Peixateries Velles per Sant Pere) i teatre (amb la representació, al Bravium, dels relats eròtics 'Entre llençols' amb la companyia Entrellaçats'). Per Sant Jordi, l'escriptor local Jordi Cervera va presentar 'Gran hotel Reus continental' (Stonberg Editorial, 2018), en què recull les breus narracions que escriu de manera periòdica per a aquest mitjà. I més recentment, el juliol, el periodista i director de 'Vilaweb', Vicent Partal, va presentar a Falset el seu llibre 'Nou homenatge a Catalunya'. Cal destacar, a banda, l'exposició fotogràfica 'Una mirada reusenca', a càrrec del col·laborador del mitjà Fabián Acidres

De cara als mesos vinents, Reusdigital.cat encara organitzarà altres activitats per compartir-les amb els seus lectors. A banda de la presentació del llibre de Bassas, el 15 de desembre el portuguès Rodrigo Leao serà al Fortuny amb el seu espectacle 'Instrumental-O ensaio'. Puntualment s'informarà dels nous actes que es programin. 

 

COMENTARIS (0)

Reportatges