Divendres, 27 d'Abril de 2018

Cornudella reviurà diumenge la tradicional Jornada Gastronòmica

09 de Juny de 2017, per Redacció
  • Imatge de la jornada, l'any passat

    Cedida

Cornudella de Montsant reviurà aquest diumenge, 11 de juny, la tradicional Jornada Gastronòmica, que arriba a la vintena edició i que inclou un ventall d'activitats gastronòmiques, amb el punt àlgid en la paella popular, el tast de vins i de tapes i el 33è Mercat d'Artesania. La jornada havia de celebrar-se diumenge passat, però la previsió de pluja va fer que fos ajornada.

El Parc Nou i el carrer Comte de Rius tornaran a ser l'escenari de la festa. A llarg del carrer Comte de Rius, a l'entrada de Cornudella, i al carrer de les Bodegues s'hi instal·laran 40 estands de productes tant locals com foranis.

Al Parc Nou tindrà lloc la Jornada Gastronòmica, on hi participaran activament els set cellers del municipi i sis restaurants. Se serviran 250 tapes i es duran a terme 250 tastos dels vins dels cellers locals, emmarcats en la Denominació d'Origen Montsant.

La Jornada Gastronòmica inclourà també la celebració de la XIVena Diada de cargols, dolços i coents. Es prepararà una paella per a 1.200 comensals, amb 150 conills, 50 quilos de costella de porc i 120 quilos d'arròs. Quant a cargols, es cuinaran 350 quilos de cargos bovers de Cornudella, 100 quilos de ceba, 40 de sucre i bitxo.

COMENTARIS (0)

Reportatges