Dimecres, 25 d'Abril de 2018

Divuit municipis del Priorat apleguen treballadors contractats pel Consell Comarcal

06 de Juliol de 2017, per Redacció
  • Un total de 18 pobles del Priorat han participat en pla de treball

    Cedida

Un total de 18 municipis del Priorat han acollit, en els últims 6 mesos, treballadors del Programa Treball i Formació, contractats pel Consell Comarcal, per fer tasques forestal i de manteniment. Els empleats també van fer algunes reformes a l’edifici del Consell.

El personal contractat també ha pogut formar-se en diversos àmbits, a fi de millorar les seves competències professionals. És així que quatre treballadors han obtingut el certificat formatiu d'Activitats auxiliars en aprofitaments forestals, després de realitzar un curs de 100 hores que es va impartir a Alcover. Un altre dels treballadors va dur a terme una formació més transversal, consistent en la millora de les seves competències digitals i lingüístiques, un total de 20 hores de formació impartides per la tècnica d'Ocupació i Formació i l'AODL del Consell Comarcal del Priorat.

En aquests moments encara resta en actiu un dels treballadors contractats, donat que el seu programa finalitza el desembre. El Programa Treball i Formació està finançat pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

 

COMENTARIS (1)

Comentaris

Obol  07 de Juliol de 2017

Anirem......

....bé si les coses continuen aixì. Felicitats.

Reportatges