Dijous, 21 de Juny de 2018

El Celler Masroig organitza una edició especial de les Food Trucks per celebrar el seu centenari

La trobada Masroig Food Trucks comptarà amb l'espectacle TGNswing i altres sorpreses d'animació

20 d'Abril de 2017, per Redacció
  • Enguany, se celebra la 3a edició d'aquesta trobada Masroig Food Trucks

    Cedida

Enguany, la trobada de caravanes-cuina serà especial, ja que el Celler Masroig està de celebració pels seus 100 anys. A banda dels esdeveniments especials que el celler està organitzant per motiu del seu aniversari, també es farà una edició especial dels actes que ja formaven part del seu calendari durant els darrers anys, com la trobada Masroig Food Trucks.

La plaça del Celler es tornarà a omplir de caravanes-cuina per oferir un pla gastronòmic alternatiu amb la degustació de diferents àpats. Els aliments, cuinats a les caravanes vintage, aniran acompanyats dels vins del Celler Masroig per aconseguir el maridatge perfecte. A la festa es podran trobar també espectacles com el TGNswing, que acompanyaran la festa oferint un Vermut Swing i un Cofee Swing, a més del bon ambient i la bona gastronomia. La música estarà present durant tot el dia, com també els inflables pels més petits i moltes sorpreses més d'animació.

Així mateix, els trulls centenaris del Celler restaran oberts durant tot el dia per qui els vulgui visitar i conèixer millor la seva història, un dels referents de la Denominació d'Origen Montsant. L'agrobotiga també estarà oberta durant tota la jornada. La 3a trobada Masroig Food Trucks tindrà lloc el dissabte, 29 d'abril, de 12 del matí a 8 del vespre, davant del celler, i s'inclou en el marc de la 22a edició de La Fira del Vi de Falset. Es tracta d'una festa oberta amb entrada gratuïta. A més, com en altres edicions, hi haurà espais per seure i gaudir de la jornada.

Per una altra banda, el celler també organitza un concurs a Instagram amb els hashtags #masroigfoodtruck i #masroig100. La millor fotografia publicada amb aquesta etiqueta guanyarà una visita guiada per a dues persones al celler i una ampolla inèdita de vi del centenari, 100% carinyena.

COMENTARIS (0)

Reportatges