Dilluns, 17 de Desembre de 2018

El Consell Comarcal del Priorat lliura els premis del concurs de fotografia

El certamen ha estat organitzat per l’Oficina Jove

01 de Febrer de 2018, per Redacció
  • Imatge d'Anna Ferré, en l'apartat de 18 a 35 anys

    Cedida

Sergi Giné, en la categoria de 12 a 17 anys; Anna Ferré, en l'apartat de 18 a 35 anys, i Joan Francesc Perpinyà, en la de majors de 35 anys, han estat els guanyadors del concurs de fotografia organitzat per l’Oficina Jove del Priorat. Així ho ha determinat el jurat, que estava format pel conseller de Promoció i Desenvolupament Comarcal, els tècnics de l’Oficina Jove i la tècnica de l’Oficina de Turisme.

El concurs de fotografia va ser convocat amb l’objectiu de fomentar la participació dels joves en una activitat lúdica i artística. Les imatges que optaven als diferents premis havien de mostrar persones, preferentment joves, que participaven en activitats que es duen a terme a la comarca, centrades en temàtiques com les festes locals, tradicions, balls, fires, cercaviles, activitats a la natura, gastronomia i cultura del vi i l’oli.

Els premis del concurs han estat un val per gaudir d’activitats de lleure al Priorat, una estada en un alberg de la Xarxa Nacional d’Albergs de Catalunya i un dinar en un restaurant de la comarca. Els drets de les imatges presentades al concurs continuen sent dels autors respectius. Tanmateix, els participants cedeixen al Consell Comarcal del Priorat els drets de reproducció de les fotografies per ser mostrades en suports informatius i promocionals propis i exposar-les de manera lliure.

COMENTARIS (0)

Reportatges