Divendres, 22 de Març de 2019

El Consell Comarcal del Priorat manté el servei de brigades en els municipis

Les persones contractades per desenvolupar aquesta tasca també destinen temps a la formació

23 d'Octubre de 2018, per Redacció
  • Imatge d'un dels espais on han intervingut.

    Cedida

Les brigades del Consell Comarcal del Priorat continuen realitzant actuacions a diversos municipis del Priorat. Aquesta mena de contractes permeten fer intervencions a tota la comarca, alhora que els contractats destinen temps a la formació, de manera que poden ampliar coneixements i enriquir els seus currículums professionals.

Des del passat mes de juliol, els dos treballadors que integren la brigada de neteja forestal han realitzat diverses actuacions a municipis com Cabacés, on han desbrossat la zona de l’Aubadera i els voltants de l’ermita de la Foia, i han netejat la font de l’Aubelló. A Falset, han desbrossat el camí de les Esplanes, i a Cornudella han netejat i desbrossat el parc botànic i el camí del Carcaix, entre altres actuacions. Durant aquest període de temps també han treballat a la Vilella Alta, Margalef i Porrera.

D’altra banda, la brigada de neteja d’instal·lacions municipals i de domicilis que tenen SAD (Servei d’Ajuda a Domicili) continuen treballant als diferents municipis de la comarca del Priorat, i a tots aquells domicilis que freqüenten un cop o dos a la setmana des del passat mes de gener.

En general, les brigades del Consell dediquen el seu horari laboral a la neteja forestal, el manteniment de senders de la Xarxa de camins del Priorat, i la neteja d’espais municipals de la comarca i de domicilis que es beneficien del SAD. El Consell Comarcal del Priorat pot formalitzar aquests contractes i prestar aquest servei mitjançant els programes de la Línia Treball i Formació per a persones en situació d'atur no perceptores de prestacions per desocupació o subsidi i preferentment més gran de 45 anys; la Línia formada per un treballador en situació d'atur i beneficiari de la renda mínima d'inserció (PRMI) per un període de sis mesos a jornada completa i acció formativa, i la Línia formada per dos treballadores del programa Treball i Formació per a dones en situació d'atur (DONA) per un període d'un any a jornada completa i acció formativa. 

 

Notícies relacionades: 

BUTLLETÍ DE NOTÍCIES

Indica el teu correu electrònic i estigues al dia de tot el que passa a la ciutat


El més llegit


COMENTARIS (0)

Reportatges